مطالب مرتبط:
اقامه نماز جمعه روز قدس به امامت حجت الاسلام والمسلمین خاتمی
حجت الاسلام موسوی مقدم: بنیاد شهید و امور ایثارگران در خط مقدم جبهه نبرد است
راهپیمایی روز جهانی قدس امسال باشکوه تر از قبل در بوشهر برگزار خواهد شد
حجت الاسلام ترابی: انسجام ملی شرط پیروزی قاطع در برابر آمریکا است
حجت الاسلام بدرخانی: رهبر شهید تجسم اخلاق علوی و الگوی بندگی خالصانه بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 اسفند 1404 ساعت 20:002026-03-12سياسي

حجت الاسلام امرودی: روز قدس امسال اهمیت مضاعفی دارد


دبیرکل مجمع فعالان و سازمان های مردم نهاد حامی آزادی قدس گفت: روز قدس امسال در سراسر جهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در ایران، با توجه به فشارهای رژیم صهیونیستی اهمیت مضاعفی دارد.

- دبیرکل مجمع فعالان و سازمان های مردم نهاد حامی آزادی قدس گفت: روز قدس امسال در سراسر جهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در ایران، با توجه به فشارهای رژیم صهیونیستی اهمیت مضاعفی دارد.

حجت الاسلام میثم امرودی، دبیرکل مجمع فعالان و سازمان های مردم نهاد حامی آزادی قدس در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر اهمیت راهبردی روز جهانی قدس، این روز را نماد تقابل تاریخی جبهه استکبار و استضعاف دانست و با اشاره به ابتکار امام خمینی در نامگذاری روز قدس اظهار کرد: روز قدس یک جریان مقطعی یا صرفاً منطقه ای نیست، بلکه ریشه در یک روند تاریخی دارد.

از آغاز نهضت امام در سال 1341 با نام فلسطین تا پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، همواره مسئله قدس و فلسطین در متن گفتمان انقلاب اسلامی حضور داشته است.

وی افزود: اگر در دهه های گذشته برخی رسانه ها تلاش می کردند مسئله فلسطین را یک موضوع محلی یا صرفاً نزاعی میان اعراب و اسراییل معرفی کنند، امروز افکار عمومی جهان به ماهیت جهانی صهیونیسم پی برده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حجت الاسلام امرودی: روز قدس امسال اهمیت مضاعفی دارد

حجت الاسلام امرودی: روز قدس امسال اهمیت مضاعفی دارد