مطالب مرتبط:
اجرای طرح آماده باش نوروزی در مراکز درمانی اردبیل
اجرای طرح «نان مهربانی» در لنجان
اجرای طرح های آبیاری نوین در استان سمنان
اجرای طرح های عمرانی حتی در شرایط جنگی
اجرای طرح«آرامش بهاری، بیعت با ولایت»در بقاع متبرکه کهگیلویه وبویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اسفند 1404 ساعت 16:252026-03-18سياسي

اجرای طرح محب در خوزستان


رییس اداره فوریت های اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد بهزیستی خوزستان، از ارائه بیش از یک هزار خدمت داوطلبانه سلامت روان در 13 شهرستان استان طی سومین جنگ تحمیلی خبر داد.

- رییس اداره فوریت های اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد بهزیستی خوزستان، از ارائه بیش از یک هزار خدمت داوطلبانه سلامت روان در 13 شهرستان استان طی سومین جنگ تحمیلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، صادق خجسته با اشاره به نقش مؤثر داوطلبان همیار سلامت روان در شرایط بحرانی سومین جنگ تحمیلی اظهار داشت:در قالب طرح تخصصی محب ، بیش از 57 تسهیلگر داوطلب در قالب 34 گروه همیار (3 تا 7 نفره) در سطح جامعه فعالیت دارند.

وی بیان کرد:این افراد دوره دیده، توجیه شده و ساختارمند بوده و تحت نظارت مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی، به ارائه خدمات روانی و اجتماعی در مناطق آسیب دیده می پردازند.

رییس اداره فوریت های اجتماعی  بهزیستی استان خوزستان  افزود: تا تاریخ 26 اسفند 1404، این طرح در 13 شهرستان از جمله آبادان، اهواز، اندیمشک، خرمشهر، باغملک، شوش، شوشتر، رامشیر، رامهرمز، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان به صورت دوره ای اجرا شده است.

خجسته بیان کرد: تاکنون بیش از 1000 خدمت داوطلبانه توسط این گروه ها ارائه شده که شامل:مشاوره فردی و گروهی، کنترل اضطراب در کودکان، آموزش تاب آو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح محب در خوزستان

اجرای طرح محب در خوزستان