مطالب مرتبط:
برخورد قاطع قانونی با منتشرکنندگان ضد امنیت ملی عکس و فیلم های محل اصابت
برخورد قاطع با منتشرکنندگان ضد امنیت ملی عکس و فیلم های محل اصابت
قوه قضاییه: برخورد قاطع قانونی با منتشرکنندگان تصاویر ضد امنیت ملی از محل اصابت ها
برخورد قاطع قانونی با منتشرکنندگان عکس و فیلم های محل اصابت
برخورد قضایی با منتشرکنندگان عکس و فیلم های محل اصابت موشک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 اسفند 1404 ساعت 19:102026-03-07سياسي

برخورد قاطع با منتشرکنندگان ضد امنیت ملی عکس و فیلم


مرکز رسانه قوه قضاییه در اطلاعیه ای اعلام کرد: برخورد قاطع قانونی با منتشرکنندگان ضد امنیت ملی عکس و فیلم های محل اصابت صورت می گیرد.

- به گزارش تابناک، مرکز رسانه قوه قضاییه طی اطلاعیه ای اعلام کرد: برخی رسانه ها و صفحاتی که با رویکردی غیرمسئولانه ضد امنیت ملی و خلاف رویه حرفه ای از محل اصابت های حملات دشمن عکس و فیلم منتشر می کردند، تذکر گرفته و محدودیت های در مورد آن صورت گرفته است.

این اطلاعیه می افزاید: ضمن تشکر از اقدامات عموم رسانه ها ، فعالان رسانه ای و انسان رسانه ها که در راستای اقتدار ایران، همبستگی مردم و نشان دادن جنایات دشمن آمریکایی-صهیونی تلاش می کنند، تاکید می شود که انتشار عکس و فیلم هایی که پازل دشمن در ایجاد ارعاب در ایران و کسب اطلاعات توسط دشمن را تکمیل کند، مصداق تخلف و جرم است و با منتشرکنندگان آن برخورد قاطع قانونی صورت خواهد گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد قاطع با منتشرکنندگان ضد امنیت ملی عکس و فیلم

برخورد قاطع با منتشرکنندگان ضد امنیت ملی عکس و فیلم