مطالب مرتبط:
بورس انرژی در هفته پایانی سال فعال است / ساعت معاملات اعلام شد
بورس انرژی در هفته پایانی سال فعال است/ ساعت معاملات اعلام شد
فعالیت بورس انرژی در هفته پایانی سال؛ ساعت معاملات اعلام شد
اعلام تصمیم نهایی درباره فعالیت بورس در هفته پایانی سال/ جزییات
هفته پایانی سال در بورس چگونه رقم خواهد خورد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اسفند 1404 ساعت 09:052026-03-14اقتصادي

بورس انرژی در هفته پایانی سال فعال است


بورس انرژی ایران در هفته پایانی سال (23 تا 27 اسفند) برای معاملات اوراق بهادار مبتنی بر کالا و اوراق سلف موازی استاندارد از ساعت 10 تا 12 و برای بازار فیزیکی از ساعت 9 تا 12 فعال است.

- بورس انرژی ایران در هفته پایانی سال (23 تا 27 اسفند) برای معاملات اوراق بهادار مبتنی بر کالا و اوراق سلف موازی استاندارد از ساعت 10 تا 12 و برای بازار فیزیکی از ساعت 9 تا 12 فعال است.

 نحوه فعالیت بازارها و زمان انجام معاملات بورس انرژی ایران از روز شنبه مورخ 1404/12/23 لغایت پایان روز کاری چهارشنبه مورخ 1404/12/27 به شرح ذیل خواهد بود: به گزارش ایلنا، 1) معاملات اوراق بهادار مبتنی بر کالا، و همچنین معاملات واحدهای سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری در گواهی سپرده کالایی قابل معامله (ETF) و معاملات اوراق سلف موازی استاندارد با سررسید یکسال و بیشتر از ساعت 10:00 لغایت 12:00 خواهد بود.

2) فعالیت بازار فیزیکی بورس انرژی ایران، مطابق انتشار برنامه های عرضه و با رعایت مقررات مرتبط، از روز شنبه مورخ 1404/12/23، همانند هفته قبل و از ساعت 9:00 لغایت 12:00 برقرار خواهد بود.

3) با عنایت به فعالیت شعب بانکی، امور مربوط به تسویه معاملات روزهای قبل با لحاظ شرایط و امکان انجام فرآیند تسویه از روز شنبه مورخ 1404/12/23، همانند هفته قبل برقرار خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بورس انرژی در هفته پایانی سال فعال است

بورس انرژی در هفته پایانی سال فعال است