مطالب مرتبط:
11 درصد از 38 همت مصوبات بانکی سفر رییس جمهور در استان پرداخت شده است
علیرغم سختی ها با آرامش از اصناف مالیات گرفتیم/ درآمد 30 همت از شناسایی فرار مالیاتی
فیلم / مصاحبه «اعضای شورای نهادهای حوزوی استان تهران» پیرامون نمایشگاه زندگی با آیه ها
قرائت روزانه آیات زندگی با آیه ها در نـقـاط مـخـتـلف استان تهران
اجرای پویش «14 کتاب، 14 روز بهاری» در مراکز کانون استان همدان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اسفند 1404 ساعت 08:552026-02-24اقتصادي

واریز بیش از 18 همت مالیات و عوارض به شهرداری ها و دهیاری های استان


در 11 ماهه ابتدای سال جاری بیش از 18 هزار میلیارد تومان از محل مالیات و عوارض ارزش افزوده به حساب دهیاری ها، شهرداری ها و ادارات عشایری استان واریز شده - زینل پور گفت: : در 11 ماهه ابتدای سال جاری بیش از 18 هزار میلیارد تومان از محل مالیات و عوارض ارزش افزوده به حساب دهیاری ها، شهرداری ها و ادارات عشایری استان واریز شده   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان ،مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان گفت : در 11 ماهه ابتدای سال جاری بیش از 18 هزار میلیارد تومان از محل مالیات و عوارض ارزش افزوده به حساب دهیاری ها، شهرداری ها و ادارات عشایری استان واریز شده که نسبت به مدت مشابه سال 1403 با رشد 35 درصدی همراه بوده است.

حمید زینل پور در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به راه اندازی سامانه های هوشمند مالیاتی افزود: با سامانه های ایجاد شده، تمامی مراحل از پرداخت مالیات، ارائه اظهارنامه تا بررسی شرایط بخشودگی ها به صورت شفاف انجام می شود و مودیان می توانند فرآیندهای خود را بدون ابهام پیگیری کنند.

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان درباره طرح پروژه های نشان دار استان بیان کرد: در این طرح، 9 هزار و 211 نفر مشارکت کردند و مودیان می توانستند محل هزینه کرد مالیات پرداختی خود را تعیین کنند.


برچسب ها: مالیات - شهرداری ها - میلیارد تومان - ارزش افزوده - استان - شهرداری - دهیاری
آخرین اخبار سرویس:

واریز بیش از 18 همت مالیات و عوارض به شهرداری ها و دهیاری های استان

واریز بیش از 18 همت مالیات و عوارض به شهرداری ها و دهیاری های استان