مطالب مرتبط:
پوشش 138 درصدی مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در کیش
پوشش 138 درصدی مرحله دوم طرح واکسیناسیون فلج اطفال در کیش
بهره مندی 66 درصدی اصفهانی ها از مرحله دوم طرح کالابرگ
مشکلات فرهنگیان بازنشسته با طرح بیمه تکمیلی «منزلت» | «منزلت» بی منزلت
پیشرفت 70 درصدی طرح های بازآفرینی شهری در خراسان شمالی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 اسفند 1404 ساعت 13:202026-02-21پزشكي

پوشش 138 درصدی مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در کیش


سرپرست مرکز بهداشت کیش از پایان مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال با پوشش 138 درصدی در کیش خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا رضانیا با اشاره به اهمیت حفظ دستاوردهای کشور در ریشه کنی بیماری فلج اطفال، گفت: مرحله دوم طرح با تلاش گروه های سلامت و همکاری خانواده ها با موفقیت به پایان رسید.

وی افزود: در مجموع هزار و 652 کودک در برابر ویروس وحشی فلج اطفال واکسینه شدند و از این آمار هزار و 504 کودک ایرانی و 148 کودک از اتباع خارجی بودند.

رضانیا خاطرنشان کرد: در روز پنجم اجرای طرح، 44 کودک ایرانی و 2 کودک از اتباع خارجی با قطره خوراکی واکسینه شدند.

سرپرست مرکز بهداشت کیش، گفت: پنج هزار و 885 خانوار در کیش در اجرای مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال سرکشی شدند تا با شناسایی کودکان بازمانده از واکسیناسیون، آموزش های لازم نیز به خانواده ها ارائه شود.

رضانیا گفت: تداوم مراقبت های بهداشتی، مشارکت مردم و تلاش نیروهای سلامت، ضامن حفظ وضعیت بدون فلج اطفال در کیش خواهد بود و مرکز بهداشت با جدیت برنامه های مراقبتی و ایمن سازی را براساس برنامه زمان بندی ادامه می دهد.


برچسب ها: واکسیناسیون - فلج اطفال - مرحله دوم - اطفال - کودک - اتباع خارجی - مرکز بهداشت
آخرین اخبار سرویس:

پوشش 138 درصدی مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در کیش

پوشش 138 درصدی مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در کیش