مطالب مرتبط:
تدوین بسته های سرمایه گذاری در بخش گردشگری گلستان
امضای 8 طرح سرمایه گذاری در مازندران با حضور پزشکیان
بهره برداری از 27 هزار میلیارد تومان طرح با حضور رییس جمهور در مازندران
خودرو 20 هزار دلاری در ایران 7 میلیارد تومان قیمت گذاری شد!
امضای 48 هزار میلیارد تومان تفاهم نامه در سفر رییس جمهور به مازندران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1404 ساعت 10:502026-02-26اقتصادي

بخش خصوصی 40 هزار میلیارد تومان در مازندران سرمایه گذاری می کنند


رییس جمهور با تأکید بر اهمیت سرمایه گذاری بخش خصوصی گفت: سرمایه گذاران قصد دارند حدود 40 هزار میلیارد تومان و معادل یک میلیارد یورو در مازندران سرمایه گذاری کنند.

- بخش خصوصی 40 هزار میلیارد تومان در مازندران سرمایه گذاری می کنند ساری - رییس جمهور با تأکید بر اهمیت سرمایه گذاری بخش خصوصی گفت: سرمایه گذاران قصد دارند حدود 40 هزار میلیارد تومان و معادل یک میلیارد یورو در مازندران سرمایه گذاری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پزشکیان صبح پنجشنبه در پایان سفر دو روزه خود به استان مازندران و در گزارش جمع بندی نتایج آن با اشاره به اهمیت ماه مبارک و خودسازی، گفت این سفر فرصتی بود تا روند توسعه و پروژه های کلیدی استان بررسی شود.

وی ضمن قدردانی از تلاش های استاندار مازندران و تیم مدیریتی ایشان، تصریح کرد: با وجود محدودیت ها، فشارها و تحریم ها، اقدامات قابل توجهی در استان انجام شده و بسیاری از پروژه های معوقه که سال ها زمین مانده بودند، با مدیریت مناسب اجرا شده و برخی دیگر در دست اقدام هستند.

رییس جمهور با اشاره به تصمیم دولت برای واگذاری اختیار و مدیریت به استان ها، افزود: با رفع موانع قانونی و اداری از مسیر مدیران استانی، امکان پیشبرد سریع تر پروژه ها فراهم می شود.


برچسب ها: سرمایه گذاری - میلیارد تومان - سرمایه - مازندران - میلیارد - سرمایه گذاری بخش خصوصی - بخش خصوصی
آخرین اخبار سرویس:

بخش خصوصی 40 هزار میلیارد تومان در مازندران سرمایه گذاری می کنند

بخش خصوصی 40 هزار میلیارد تومان در مازندران سرمایه گذاری می کنند