مطالب مرتبط:
چندین شهید و زخمی در حملات اسراییل به منطقه بقاع لبنان
بیش از 30 شهید و زخمی در حملات امروز اسراییل به لبنان + فیلم و عکس
ببینید | تصاویری از حملات امشب اسراییل به جنوب لبنان
6 شهید و 25 زخمی در حملات اسراییل به بقاع لبنان
6 شهید و 25 زخمی در حملات اسراییل به بقاع لبنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 اسفند 1404 ساعت 11:052026-02-21بين الملل

رییس جمهور لبنان حملات اسراییل به صیدا و البقاع را محکوم کرد


رییس جمهور لبنان، حملات رژیم صهیونیستی علیه منطقه صیدا و شهرک های بقاع را محکوم و آن را نقض حاکمیت این کشور قلمداد کرد.

- رییس جمهور لبنان حملات اسراییل به صیدا و البقاع را محکوم کرد رییس جمهور لبنان، حملات رژیم صهیونیستی علیه منطقه صیدا و شهرک های بقاع را محکوم و آن را نقض حاکمیت این کشور قلمداد کرد.

به گزارش ایسنا، ژوزف عون، رییس جمهور لبنان در پی حملات رژیم صهیونیستی به روستاها و شهرهای منطقه بقاع لبنان که به شهادت و زخمی شدن شماری از غیرنظامیان انجامید، اعلام کرد: ما حملات شب گذشته اسراییل علیه منطقه صیدا و شهرک های بقاع را محکوم می کنیم.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، وی همچنین تأکید کرد که تداوم این تجاوزات، اقدامی خصمانه آشکار برای شکست تلاش های دیپلماتیک بیروت محسوب می شود.

ژوزف عون همچنین تصریح کرد: این حملات به مثابه نقض حاکمیت لبنان و نقض آشکار تعهدات بین المللی است.

وی در ادامه افزود: این حملات انکار عزم و اراده جامعه بین المللی و به ویژه قطعنامه های سازمان ملل متحد که به پایبندی کامل به قطعنامه 1701 فراخوان می دهند را منعکس می کند.

رییس جمهور لبنان در پایان از کشورهای حامی ثبات در منطقه خواست تا مسؤولیت خود را برای توقف فوری این تجاوزات بر عهده بگیرند.


برچسب ها: رییس جمهور لبنان - رییس جمهور - رژیم صهیونیستی - لبنان - حملات - صهیونیستی - جمهور
آخرین اخبار سرویس:

رییس جمهور لبنان حملات اسراییل به صیدا و البقاع را محکوم کرد

رییس جمهور لبنان حملات اسراییل به صیدا و البقاع را محکوم کرد