مطالب مرتبط:
حجت الاسلام سبزی: 886 روستای استان مرکزی واجد شرایط برگزاری انتخابات شوراها هستند
امضای بزرگ ترین قرارداد تهاتر بین شهرداری مشهد و شرکت عمران و مسکن سازان ثامن | تامین 3000 جای پارک خودرو در پروژه نرگس A
پزشکیان: ما اسامی 3000 جانباخته حوادث دی را با کد ملی منتشر کردیم، هرکس ادعای دیگری دارد ثابت کند
تصاویر/ جزءخوانی قرآن کریم طلاب در مسجد دوازده امام زرند
اعطای نانونماد به دو محصول بتنی یک شرکت ایرانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1404 ساعت 14:252026-02-26اقتصادي

فراهم شدن فرصت اعطای زمین به 3000 نفر واجد شرایط در زرند


انتقال آب از خط خلیج فارس به شهرستان زرند پروژه بزرگی است که قول مساعد تخصیص اعتبارات قابل توجه ملی برای این پروژه گرفته شده و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

- استاندار کرمان گفت: انتقال آب از خط خلیج فارس به شهرستان زرند پروژه بزرگی است که قول مساعد تخصیص اعتبارات قابل توجه ملی برای این پروژه گرفته شده و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان محمدعلی طالبی ظهر امروز در جریان افتتاح طرح های آبرسانی شهرستان زرند در جمع ساکنان روستای سبلوییه عنوان کرد: 400 میلیارد تومان اعتبار به پروژه های آبرسانی شهرستان زرند تخصیص پیدا کرده و تامین آب ضروری این شهرستان را تا سطح قابل اطمینانی انجام خواهیم داد.

مقام عالی دولت در استان کرمان گفت: انتقال آب از خط خلیج فارس به شهرستان زرند پروژه بزرگی است که قول مساعد تخصیص اعتبارات قابل توجه ملی برای این پروژه گرفته شده و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود استاندار کرمان از تامین اعتبار برای حوزه برق رسانی شهرستان زرند سخن گفت و ادامه داد: پروژه های مهم و اولویت دار شهرستان از این محل دنبال می شود.

طالبی تصریح کرد: در بحث راه نیز زرند از شهرستان های فعال است که کمک خوبی از مجموعه ایمیدرو برای محور های اولویت دار زرند به رفسنجان، زرند به بافق و


برچسب ها: شهرستان زرند - شهرستان - پروژه - انتقال آب - خلیج فارس - زرند - اعتبارات
آخرین اخبار سرویس:

فراهم شدن فرصت اعطای زمین به 3000 نفر واجد شرایط در زرند

فراهم شدن فرصت اعطای زمین به 3000 نفر واجد شرایط در زرند