مطالب مرتبط:
امام جمعه شهرقدس: ماه رمضان فرصت «خودسازی و تقویت همدلی اجتماعی» است
فیلم| تفسیر قرآن کریم امام جمعه بوشهر در ماه مبارک رمضان(1)
تصاویر/ درس اخلاق امام جمعه بوشهر در ماه مبارک رمضان
جزییات برگزاری اولین نماز جمعه در ماه مبارک رمضان
توصیه های تبلیغی جامعه مدرسین به مبلغین ماه مبارک رمضان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 اسفند 1404 ساعت 14:002026-02-20سياسي

ماه مبارک رمضان، ماه مواسات و همدلی اجتماعی


امام جمعه یاسوج ماه رمضان را فصل ضیافت الهی، انس با قرآن و تقویت همدلی اجتماعی دانست و بر مواسات با نیازمندان و تعظیم شعائر دینی تأکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، آیت الله حسینی با تاکید بر حفظ حرمت ماه مبارک رمضان گفت: این ماه نزول قرآن و ماهی است که خداوند سفره ویژه رحمت خود را برای بندگان گسترده و شیاطین در زنجیرند و مردم حرمت آن را حفظ کنند.

امام جمعه یاسوج افزود: حتی کسانی که به دلیل بیماری یا سفر نمی توانند روزه بگیرند باید حرمت این ماه را نگه دارند و از روزه خواری در ملأعام خودداری کنندوی اضافه کرد: از بازاریان صاحبان قهوه خانه ها رستوران ها و مراکز تهیه غذا درخواست می کنیم حرمت این ماه را رعایت کنند و رعایت این حرمت علاوه بر حکم شرعی نشانه ادب و احترام انسانی نیز است.

امام جمعه یاسوج گفت: باید به نماز جماعت و نماز جمعه نیز توجه شود و فلسفه نماز جماعت و جمعه حضور مسلمانان در کنار یکدیگر و ایجاد وحدت و قدرت اجتماعی است که هرچه جمعیت بیشتر باشد آثار معنوی و اجتماعی آن بیشتر خواهد بود.

آیت الله حسینی افزود: حضور گسترده مردم در مراسم های ملی و مذهبی از جمله راهپیمایی 22 بهمن، نشان دهنده اقتدار و وحدت ملت است و دشمنان را مأیوس می کند که این حضور مردمی گاه ارزشی معادل صد پیروزی در میدان جنگ استوی


برچسب ها: امام جمعه یاسوج - ماه مبارک رمضان - امام جمعه - حرمت - حرمت ماه مبارک رمضان - ماه مبارک - جمعه
آخرین اخبار سرویس:

ماه مبارک رمضان، ماه مواسات و همدلی اجتماعی

ماه مبارک رمضان، ماه مواسات و همدلی اجتماعی