مطالب مرتبط:
رژیم صهیونیستی بامصادره اراضی، امنیت غذایی فلسطینیان کرانه باختری را هدف قرار داده است
انتقاد شدید رییس جمهور پیشین لبنان از مواضع داخلی در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی
نگرانی رژیم صهیونیستی از نزدیک شدن مصر و ایران
انجمن علمای یمن: آمریکا و رژیم صهیونیستی دو روی یک سکه هستند
تحرکات جدید رژیم صهیونیستی در قنیطره سوریه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1404 ساعت 10:502026-02-23سياسي

اسناد محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی باید تبیین شود


اسناد فراوانی درباره محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی در مجامع جهانی وجود دارد که باید برای افکار عمومی تبیین شود.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام میثم امرودی، مشاور فرهنگی وزیر امور خارجه در دومین نشست ستاد مرکزی روز جهانی قدس که امروز (4 اسفند ماه) در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد با تأکید بر نقش آفرینی مجموعه های مردمی فعال در حوزه فلسطین، گفت: مؤسسات و نهادهای مردمی مرتبط با مسئله فلسطین در طول سال برنامه های گسترده ای اجرا می کنند و روز جهانی قدس فرصتی برای هم افزایی بیشتر این ظرفیت هاست.

وی با قدردانی از برگزارکنندگان و فعالان این حوزه، افزود: امروز حجم جنایات علیه ملت های منطقه و جهان اسلام به حدی است که نباید اجازه داد در هیاهوی رسانه ای دشمن به فراموشی سپرده شود.

در حالی که جریان های رسانه ای غربی با بزرگ نمایی موضوعات کوچک افکار عمومی را منحرف می کنند، جنایات گسترده در غزه و فلسطین کمتر بازتاب می یابد.

حجت الاسلام امرودی با اشاره به مصوبات متعدد نهادهای بین المللی علیه اسراییل، گفت: اسناد فراوانی درباره محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی در مجامع جهانی وجود دارد که باید برای افکار عمومی تبیین شود.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - روز جهانی قدس - افکار عمومی - صهیونیستی - جهان - جهانی - اسلام
آخرین اخبار سرویس:

اسناد محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی باید تبیین شود

اسناد محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی باید تبیین شود