مطالب مرتبط:
کشف 6 هزار لیتر سوخت قاچاق در شادگان
کشف محموله سوخت قاچاق از خودرو های ایسوزو در لامرد
کشف دخانیات 25 میلیاردی قاچاق در اصفهان
جریمه 2 میلیاردی امیرحسین فیروزپور ملغی شد!
جریمه 2 میلیاردی امیرحسین فیروزپور ملغی شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1404 ساعت 09:552026-02-22اقتصادي

جریمه نقدی میلیاردی تاوانی برای سوخت قاچاق


مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت 29 میلیارد ریالی عرضه کنندگان سوخت قاچاق در استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ،مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: پس از دریافت گزارش ماموران نیروی انتظامی و همکاری عوامل شرکت فرآورده های نفتی استان با بررسی هایی از محل سوخت گازوییل در یک سوله، پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

سید حمزه لقمانی افزود: پرونده فروش بیش از 8 هزار لیتر سوخت گازوییل خارج از ضوابط تعیینی دولت در شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی کهگیلویه رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر محموله کشف شده و تحویل به شرکت پخش فرآورده ای نفتی استان، متخلفان را به پرداخت 29 میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم کرد.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - مدیرکل تعزیرات حکومتی - کهگیلویه و بویراحمد - مدیرکل تعزیرات - تعزیرات - کهگیلویه - حکومتی
آخرین اخبار سرویس:

جریمه نقدی میلیاردی تاوانی برای سوخت قاچاق

جریمه نقدی میلیاردی تاوانی برای سوخت قاچاق