مطالب مرتبط:
صبحانه با خبر ایرنا، از احیای رنگرزی سنتی همدان تا وزش باد با سرعت 70 کیلومتر
از احیای کارخانه راکد 15 ساله تا سرپا ماندن یک واحد تولیدی با تقسیط بدهی
برگزاری نمایشگاه هنر های تجسمی فجر با عنوان «سرزمین من» در همدان
مشکلی در عرضه مرغ نداریم| قیمت هرکیلو مرغ 200 هزارتومان
جریمه 200 میلیونی اسکوچیچ توسط کمیته انضباطی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1404 ساعت 18:552026-02-15فرهنگي

احیای هنر 200 ساله رنگرزی سنتی در همدان


معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان از احیای هنر 200 ساله رنگرزی سنتی در این استان خبر داد.

  - معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان از احیای هنر 200 ساله رنگرزی سنتی در این استان خبر داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استا همدان، محمدرضا خلجی گفت: رنگرزی سنتی از جمله رشته هایی است که در استان همدان از سابقه ای طولانی برخوردار است و در گذشته در شهرستان های ملایر، بهار و همدان نمونه های موفق کارگاهی در این حوزه فعالیت داشته اند.

او تصریح کرد: این رشته در زمره رشته های در معرض خطر صنایع دستی استان قرار داشت که با پیگیری ها و اقدامات فراوان، مجدداً در چرخه احیا قرار گرفت و خوشبختانه این هدف محقق شد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: رنگرزی سنتی، پیش زمینه رشته هایی همچون قالی بافی، گلیم بافی، جاجیم بافی و پته دوزی است و در آینده می تواند زمینه ساز ایجاد بازار رقابتی و تولید بهینه در رشته های یادشده باشد از این رو نیازمند توجه ویژه است.

محمدرضا خلجی، برگزاری کارگاه های آموزشی را از جمله اقدامات انجام شده در راستای احیای این رشته بیان کرد و گفت: صدور یک مورد پروانه تولید انفرادی در شهرستان همدان هم با هدف ایجاد اش


برچسب ها: صنایع دستی - گردشگری و صنایع دستی - استان همدان - همدان - صنایع - استان - رنگرزی
آخرین اخبار سرویس:

احیای هنر 200 ساله رنگرزی سنتی در همدان

احیای هنر 200 ساله رنگرزی سنتی در همدان