مطالب مرتبط:
حل مشکل بازیافت شهرستان شهرکرد با بهره برداری از کارخانه پسماند
بهره برداری از دو طرح کشاورزی در شهرستان نجف آباد
بهره برداری از بخش نخست پست برق 132 کیلوولت جایزان شهرستان امیدیه
بهره برداری از 34 طرح صنعتی و معدنی در دهه فجر
نیروگاه خورشیدی 550 کیلوواتی در کارخانه کولرگازی پاکدشت به بهره برداری رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 بهمن 1404 ساعت 18:252026-02-08اقتصادي

بهره برداری از کارخانه آب معدنی شهرستان مارگون


کارخانه آب معدنی شهرستان مارگون با سرمایه گذاری صندوق کارآفرینی امید به بهره برداری رسید.

-  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، همزمان با ایام  دهه پر فرغ فجر انقلاب  و  با حضور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور کارخانه آب معدنی شهرستان مارگون و به بهره برداری رسید.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور در آیین افتتاح کارخانه تولید آب معدنی در شهرستان مارگون در این مراسم که به نمایندگی از 52 هزار 900 طرح موفق بهره برداری شده از تسهیلات این صندوق، گفت: یکی از نمونه طرح های موفق حمایت شده توسط صندوق کارآفرینی امید، همین کارخانه آب معدنی مارگون است.

محسن ضیایی با تأکید بر تمرکز ویژه صندوق بر حمایت از کسب وکار های خرد و بنگاه های کوچک به ویژه در استان های کم برخوردار، افزود: در چند ماه اخیر، هدف اصلی ما مناطق کمتر توسعه یافته بوده تا بتوانیم شرایط توسعه متوازن و عدالت محور را در سراسر کشور فراهم کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: تولید آب معدنی یکی از ظرفیت های مهم و بومی استان است که می تواند منشأ ارزآوری قابل توجهی برای کشور باشد.

احسان عسکری با بیان اینکه این کارخانه با سرمایه گذاری 150 میلیارد تومان به بهره برداری رسید، افزود: از میزان اعتبار 15 میلیارد توما


برچسب ها: صندوق کارآفرینی امید - کارخانه آب معدنی - صندوق کارآفرینی - کارآفرینی امید - بهره برداری - آب معدنی - کارآفرینی
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از کارخانه آب معدنی شهرستان مارگون

بهره برداری از کارخانه آب معدنی شهرستان مارگون