مطالب مرتبط:
آلمان در مسیر محدود کردن دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی
ترکیه ممنوعیت شبکه های اجتماعی را برای کودکان بررسی می کند
سانچز: در محدودیت شبکه های اجتماعی عقب نشینی نمی کنیم
عکس/ توهین شدید ترامپ به اوباما و همسرش در شبکه های اجتماعی
منوچهر هادی؛ آیا منوچهر هادی سینماگر اجتماعی است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 بهمن 1404 ساعت 15:502026-02-06بين الملل

ممنوعیت اسپانیا برای دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی


معاون نخست وزیر اسلوونی گفت این کشور در حال تهیه پیش نویس قانونی برای ممنوعیت دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی است و می خواهد آن ها را، - ممنوعیت اسپانیا برای دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی معاون نخست وزیر اسلوونی گفت این کشور در حال تهیه پیش نویس قانونی برای ممنوعیت دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی است و می خواهد آن ها را، شامل تیک تاک، اسنپ چت و اینستاگرام، تحت مقررات قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، معاون نخست وزیر اسلوونی، ماتی آرچون، در یک نشست خبری اعلام کرد که این کشور در حال تهیه پیش نویس قانونی برای ممنوعیت دسترسی کودکان زیر 15 سال به شبکه های اجتماعی است.

اسلوونی با جمعیتی حدود 2 میلیون نفر، در این اقدام از اسپانیا و یونان پیروی می کند که اوایل همین هفته پیشنهاد ممنوعیت استفاده نوجوانان از شبکه های اجتماعی را مطرح کردند؛ نشانه ای از سخت گیرانه تر شدن رویکرد کشورهای اروپایی نسبت به فناوری هایی که برخی معتقدند به صورت اعتیادآور طراحی شده اند.

آرچون گفت وزارت آموزش اسلوونی این ابتکار را بر اساس تجربه سایر کشورها آغاز کرده و کارشناسان حوزه آموزش و فناوری های دیجیتال نیز در تدوین این قانون مشارکت خواهند داشت.


برچسب ها: شبکه های اجتماعی - ممنوعیت - اجتماعی - دسترسی - کودکان - اسلوونی - نخست وزیر
آخرین اخبار سرویس:

ممنوعیت اسپانیا برای دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی

ممنوعیت اسپانیا برای دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی