مطالب مرتبط:
طرح های تولیدی فارس آماده بهره برداری
تخصیص 3 همت برای اجرا طرح های راهداری استان بوشهر
عامل شهادت حافظ امنیت استان بوشهر دستگیر شد
ذخیره قطعی واحدهای معدنی استان بوشهر 2.7 میلیارد تن اعلام شد
هنرستان کارودانش «دکتر حسابی 2» در شرق هرمزگان به بهره برداری رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 11:502026-01-23اقتصادي

بهره برداری 38 واحد تولیدی در استان بوشهر


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: از ابتدای امسال تا پایان آذر 38 فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری شش هزار و 550 میلیارد ریال صادر شده است.

- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: از ابتدای امسال تا پایان آذر 38 فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری شش هزار و 550 میلیارد ریال صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ نصرالله کشاورز بیان کرد: جایگاه استراتژیک بوشهر به لحاظ گمرک ها و نقش آنها در تسهیل صادرات کالا های تولیدی یکی از دلایل استقبال فعالان حوزه صنعت برای حضور در این منطقه است.

وی افزود: در پی صدور این تعداد مجوز بهره برداری واحد های صنعتی از ابتدای امسال تا کنون 749 نفر به شکل مستقیم و هزار و 872 نفر نیز غیر مستقیم مشغول به کار شدند.

کشاورز ادامه داد: براساس آخرین آمار دریافتی، میزان سرمایه گذاری واحد های صنعتی در استان بوشهر 66 هزار و 927 میلیارد ریال ثبت شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گفت: این میزان سرمایه گذاری بر اساس برآورد ها و اظهارات مندرج در سامانه های این اداره کل مربوط به 521 فقره پروانه بهره برداری واحد های صنعتی فعال در شهرک های صنعتی و خارج از آن در سطح استان بوشهر است.


برچسب ها: پروانه بهره برداری صنعتی - بهره برداری - استان بوشهر - سرمایه گذاری - پروانه بهره برداری - صنعت، معدن و تجارت - بوشهر
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری 38 واحد تولیدی در استان بوشهر

بهره برداری 38 واحد تولیدی در استان بوشهر