مطالب مرتبط:
نجات 797 نفر در کولاک و برف 8 استان توسط تیم های عملیاتی هلال احمر
هشدار پلیس راه به مسافران 4 استان؛ آغاز بارش برف در محورهای مواصلاتی
بارش پراکنده برف در سمنان؛ همه محورهای استان باز است + فیلم
هشدار پلیس راه به رانندگان؛ بارش برف و باران در محورهای ارتباطی 20 استان
بارش برف و باران در 20 استان | ترافیک در ورودی های تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 بهمن 1404 ساعت 20:252026-01-29حوادث

نجات 797 نفر از برف و کولاک در 8 استان


معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از نجات 797 نفر از گرفتار شدگان در کولاک و برف در 8 استان کشور خبر داد.

- به گزارش تابناک، محمد کبادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در شبانه روز گذشته، 8 استان آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کردستان، گلستان و همدان درگیر مخاطرات جوی بوده اند و 20 شعبه هلال احمر در این استان ها به حالت آماده باش و عملیاتی درآمدند.

وی از رهاسازی 332 دستگاه خودروی محبوس شده در برف و کولاک و امدادرسانی به 797 نفر از سرنشینان آنها در استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، چهارمحال و بختیاری، کردستان، گلستان و همدان خبر داد و افزود: همچنین اسکان اضطراری 24 نفر از متاثران در استان های اردبیل، اصفهان، کردستان و همدان فراهم شده است و انتقال 10 نفر به مناطق امن در استان های آذربایجان شرقی، اصفهان و چهارمحال و بختیاری با موفقیت انجام شده است.

به علاوه اقلام امدادی میان 84 نفر از آسیبدیدگان در استان های آذربایجان غربی و کردستان توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: این خدمات با به کارگیری 27 تیم عملیاتی متشکل از 92 نفر از نیروهای آموزش دیده و مجرب امداد و نجات این جمعیت به مردم ارائه شده است.


برچسب ها: آذربایجان شرقی - آذربایجان - استان - سازمان امداد و نجات - استان ها - جمعیت هلال احمر - هلال احمر
آخرین اخبار سرویس:

نجات 797 نفر از برف و کولاک در 8 استان

نجات 797 نفر از برف و کولاک در 8 استان