مطالب مرتبط:
موافقت سازمان استخدامی با جذب قراردادی نیرو در بیمارستان اسلام شهر
فاجعه زیست محیطی در کرمان: آلودگی هوا شهر را به تعطیلی کشاند!
فوری دو جودوکار ایرانی در آستانه دو طلای تاریخی
فیلم/ غبارروبی اماکن مذهبی مازندران در آستانه ماه رمضان
آلومینیوم در آستانه انفجار: خشم اعضا از بحران مالی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 15:252026-02-16اجتماعي

4 پرونده قطعی قلع وقمع، 12 مدرسه اسلام شهر را در آستانه تعطیلی قرار داد


مدیر آموزش وپرورش اسلام شهر از وجود چهار پرونده قطعی قلع وقمع خبر داد : 12 مدرسه و حدود هزار و 500 دانش آموز را تهدید می کند؛ پرونده هایی قدیمی که به گفته مسئولان، - 4 پرونده قطعی قلع وقمع، 12 مدرسه اسلام شهر را در آستانه تعطیلی قرار داد مدیر آموزش وپرورش اسلام شهر از وجود چهار پرونده قطعی قلع وقمع خبر داد : 12 مدرسه و حدود هزار و 500 دانش آموز را تهدید می کند؛ پرونده هایی قدیمی که به گفته مسئولان، ادامه بلاتکلیفی آن ها خسارت های سنگینی به نظام آموزشی وارد کرده است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، صادق موسی پوردر این جلسه از کسب رتبه نخست شورای آموزش و پرورش اسلام شهر در میان شهرستان های استان تهران خبر داد و اظهار کرد: این موفقیت حاصل تلاش جمعی بوده و نویدبخش روز های بهتر برای نظام تعلیم و تربیت شهرستان است.

مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر با اشاره به چالش اصلی این اداره یعنی مسئله مدارس قلع وقمعی، گفت: متأسفانه پرونده هایی از دهه 90 در این زمینه باقی مانده که حل نشدن آنها خسارات جبران ناپذیری به نظام آموزشی و بیت المال وارد کرده است.

وی با ذکر یک مثال هشداردهنده، افزود: نمونه آن ملکی است که در سال 1400، نظریه کارشناسی رسمی دادگستری ارزش آن را 60 میلیارد تومان تعیین کرده بود، اما متأسفانه به دلیل عدم تعیین تکلیف، همین ملک امروز 600 میلیار


برچسب ها: پرونده - اسلام - قلع وقمع - آموزش - آموزش و پرورش - آموزش وپرورش - مدرسه
آخرین اخبار سرویس:

4 پرونده قطعی قلع وقمع، 12 مدرسه اسلام شهر را در آستانه تعطیلی قرار داد

4 پرونده قطعی قلع وقمع، 12 مدرسه اسلام شهر را در آستانه تعطیلی قرار داد