مطالب مرتبط:
تعطیلی ادارات، معادل یک روز تولید نیروگاه امیرکبیر برق ذخیره کرد
کاهش 100 مگا واتی مصرف برق ادارات با تغییر ساعت
آیا مدارس، ادارات و دانشگاه های تهران روز شنبه 4 بهمن 1404 تعطیل است؟
50 مگاوات مدیریت بار با بهینه سازی مصرف برق اصناف استان تهران
آیا مدارس تهران شنبه 4 بهمن 1404 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس تهران شنبه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 16:352026-01-22اقتصادي

صرفه جویی گسترده برق در تهران با تعطیلی ادارات


تعطیلی ادارات در روز چهارشنبه معادل ظرفیت تولید کامل نیروگاه برق آبی امیر کبیر، صرفه جویی در مصرف برق را به دنبال داشت.

- صرفه جویی گسترده برق در تهران با تعطیلی ادارات مدیرعامل برق پایتخت خبر داد: تعطیلی ادارات در روز چهارشنبه معادل ظرفیت تولید کامل نیروگاه برق آبی امیر کبیر، صرفه جویی در مصرف برق را به دنبال داشت.

به گزارش ایسنا؛ تعطیلی ادارات توسط استانداری تهران در روز چهارشنبه؛ اول بهمن ماه، منجر به صرفه جویی معادل ظرفیت تولید کامل نیروگاه برق آبی امیرکبیر در مصرف برق شهر تهران شد.

کامبیز ناظریان با بیان اینکه این میزان صرفه جویی به صورت تقریبی معادل برق مورد نیاز 500 هزار نفر یعنی جمعیت یک شهر کوچک است یادآور شد: صرفه جویی در مصرف برق به معنای کاهش نیاز نیروگاه های سوخت فسیلی به گاز تزریقی و توزیع عادلانه انرژی در سطح کشور در روزهای بسیار سرد کنونی است.

سخنگوی صنعت برق در استان تهران ضمن قدردانی از همراهی شهروندان استان تهران در مدیریت مصرف برق از هموطنان تهرانی درخواست کرد با توجه به استقرار جبهه هوای بسیار سرد در استان تهران، با حداکثر صرفه جویی در مصرف انرژی به تامین برق و گاز مورد نیاز هموطنان در سراسر کشور کمک کنند.


برچسب ها: تعطیلی ادارات - صرفه جویی - صرفه جویی در مصرف برق - نیروگاه برق آبی - ظرفیت تولید - نیروگاه برق - ادارات
آخرین اخبار سرویس:

صرفه جویی گسترده برق در تهران با تعطیلی ادارات

صرفه جویی گسترده برق در تهران با تعطیلی ادارات