مطالب مرتبط:
قلع وقمع 61 مورد ساخت وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی باسمنج تبریز
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر استقلال نظام مهندسی و کیفی سازی ساخت وساز
هوشمندسازی بدون تخریب چهره خانه | اسرار جاسوس های نامریی در خدمت زیبایی شناسی دکوراسیون
ببینید| کلیپ آماده سازی و ساخت نماد بعل برای مراسم 22بهمن
هوشمندسازی بدون تخریب چهره خانه | اسرار جاسوس های نامریی در خدمت زیبایی شناسی دکوراسیون
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 بهمن 1404 ساعت 18:402026-02-17سياسي

پیشگیری از ساخت وساز غیرمجاز جایگزین تخریب شود


فرماندار ملارد با انتقاد از تخریب بنا های غیرمجاز پس از احداث، دستور داد ظرف یک هفته طرح عملیاتی پیشگیری و مقابله با ساخت وساز های غیرمجاز تدوین و ارائه شود .

- فرماندار ملارد با انتقاد از تخریب بنا های غیرمجاز پس از احداث، دستور داد ظرف یک هفته طرح عملیاتی پیشگیری و مقابله با ساخت وساز های غیرمجاز تدوین و ارائه شود .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،  سید اصغر تقوی در جلسه ستاد پیشگیری، ساماندهی و مقابله با ساخت وساز های غیرمجاز گفت: موقعیت جغرافیایی و شرایط آب وهوایی ملارد باعث افزایش تمایل به ساخت وساز در این منطقه شده اما تأکید کرد که این روند باید در چارچوب قوانین و مقررات انجام شود.

وی با بیان اینکه مخالفتی با اصل ساخت وساز ندارد، تأکید کرد: ساخت وساز خارج از ضابطه پذیرفتنی نیست و دستگاه های مسئول باید از همان ابتدای امر مانع شکل گیری تخلف شوند.

فرماندار ملارد از رویه فعلی که به گفته او به تخریب بنا های غیرمجاز پس از احداث منجر می شود انتقاد کرد و گفت: چرا اجازه می دهیم ساخت وساز انجام شود و سپس برای تخریب آن اقدام کنیم؟ پیشگیری باید جایگزین برخورد های بعدی شود.

تقوی تخریب بنا های غیرمجاز را به معنای هدررفت سرمایه ملی دانست و هشدار داد که این روند علاوه بر خسارت اقتصادی، تبعات اجتماعی نیز به همراه دارد.


برچسب ها: ساخت وساز - غیرمجاز - فرماندار ملارد - پیشگیری - ساخت - فرماندار - ملارد
آخرین اخبار سرویس:

پیشگیری از ساخت وساز غیرمجاز جایگزین تخریب شود

پیشگیری از ساخت وساز غیرمجاز جایگزین تخریب شود