مطالب مرتبط:
بارش پی درپی در بهمن ماه/کسری بارش ادامه می یابد؟
آیا مدارس و ادارات قزوین دوشنبه 6 بهمن 1404 تعطیل است؟
تأمین و ذخیره سازی کالا های حمایتی در خراسان رضوی برای ماه مبارک رمضان | آیا قیمت گوشت کاهش می یابد؟
توزیع و ذخیره سازی کالا های حمایتی در خراسان رضوی برای ماه مبارک رمضان | آیا قیمت گوشت کاهش می یابد؟
آیا مدارس و ادارات اصفهان و یزد و سمنان فردا دوشنبه 6 بهمن 1404 تعطیل شد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1404 ساعت 07:152026-01-26اجتماعي

آیا بارش های بهمن ماه کسری بارش خواهد بود؟


رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به نقشه های هواشناسی تاکید کرد که اگرچه فعالیت پی در پی سامانه های بارشی در بهمن ماه مورد انتظار است، - صادق ضیاییان درباره وضعیت سامانه های بارشی بهمن ماه و تأثیر آن ها بر بارش و آلودگی هوا اظهار کرد: اگرچه انتظار می رود در بهمن ماه سامانه های بارشی فعالی وارد کشور شوند و بارش هایی در سطح نرمال رخ دهد اما این بارش ها به تنهایی قادر به جبران کم بارشی شدید ماه های گذشته در بسیاری از استان ها نخواهند بود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وی ادامه داد: بعضی استان ها دارای کم بارشی قابل توجهی هستند.

به عنوان نمونه استان تهران حدود 70 میلیمتر کم بارشی دارد بنابراین بارش های پیش رو نمی تواند کم بارشی چنین استان هایی را جبران کند.

ضیاییان درباره تداوم ورود سامانه های بارشی در هفته های پیش رو گفت: انتظار می رود که سامانه های بارشی به صورت پی درپی با فواصل زمانی کوتاه چند روزه یا هفتگی وارد کشور شوند اما با این وجود شدت و گستره فعالیت هر یک از این سامانه ها متفاوت است و الزاما قدرت یکسانی ندارند.

وی درباره زمان بندی ورود و خروج سامانه های بارشی پیش رو اظهار کرد: سامانه ای که در روزهای اخیر در نواحی جنوبی فعال بود، امروز (6 بهمن ماه) بارش هایی در شرق و شمال شرق خواهد داشت سپس


برچسب ها: بارش - سامانه - کم بارشی - بهمن ماه - استان ها - استان - انتظار
آخرین اخبار سرویس:

آیا بارش های بهمن ماه کسری بارش خواهد بود؟

آیا بارش های بهمن ماه کسری بارش خواهد بود؟