مطالب مرتبط:
بازتاب رزمایش تنگه ی هرمز در رسانه ی اسراییلی 
خسرو معتضد: ترامپ را به تهران دعوت کنید تا...
حمله ترامپ به انگلیس و نامزد احتمالی ریاست جمهوری آمریکا
ادعای جنجالی از اسراییل / مقام سابق موساد: تصمیم حمله به ایران در دیدار ترامپ و نتانیاهو نهایی شد
حمله ترامپ به انگلیس و نامزد احتمالی ریاست جمهوری آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 بهمن 1404 ساعت 14:402026-02-17سياسي

بازتاب هشدارهای رهبرانقلاب به ترامپ در رسانه های عربی


سخنان رهبر انقلاب اسلامی ایران در پاسخ به تهدیدهای رییس جمهور آمریکا، به سرعت در صدر اخبار رسانه های عربی قرار گرفت؛ از شبکه های فرامنطقه ای تا رسانه های عراقی، - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سخنرانی آیت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران در واکنش به تهدید های اخیر دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا بازتابی گسترده، فوری و هماهنگ در رسانه های عربی داشت؛ به گونه ای که بسیاری از شبکه ها و خبرگزاری های منطقه، این سخنان را در قالب خبر فوری منتشر کرده و بخش های کلیدی آن را به صورت برجسته پوشش دادند.

شبکه الجزیره با انتشار چندین خبر فوری، بر این فراز از بیانات رهبر انقلاب تأکید کرد که خطرناک تر از ناو هواپیمابر، سلاحی است که قادر به غرق کردن آن است .

الجزیره همچنین از رهبر انقلاب نقل کرد که هیچ کس نمی تواند جمهوری اسلامی را از بین ببرد و به هشدار ایشان درباره ادعای قدرت ارتش آمریکا پرداخت؛ جایی که رهبر انقلاب تصریح کردند ارتشی که رییس جمهور آمریکا آن را قوی ترین در جهان می خواند، ممکن است سیلی ای دریافت کند که نتواند از جای خود برخیزد .

شبکه های لبنانی المیادین و المنار نیز با پوشش گسترده این سخنرانی، بر دو محور اصلی تأکید کردند: نخست، هشدار نسبت به آسیب پذیری ناو های آمریکایی در برابر سلاح هایی که می توانند آنها ر


برچسب ها: رهبر انقلاب - رسانه های عربی - انقلاب اسلامی ایران - رهبر انقلاب اسلامی - رییس جمهور آمریکا - انقلاب - انقلاب اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

بازتاب هشدارهای رهبرانقلاب به ترامپ در رسانه های عربی

بازتاب هشدارهای رهبرانقلاب به ترامپ در رسانه های عربی