مطالب مرتبط:
نخست وزیر کویت : عقلانیت باید در مذاکرات بین ایران و آمریکا حکمفرما شود
فوری ؛ مذاکرات ایران و آمریکا لغو شد
ادعای آکسیوس: آمریکا مخالف تغییر محل مذاکرات است / به ایران گفتیم یا همین گزینه است یا هیچ؛ آن ها پاسخ دادند: پس هیچ
اکسیوس: «آمریکا با درخواست ایران برای تغییر مکان و شکل مذاکرات موافقت نکرده است»
وزیر خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران باید شامل برد موشک های بالستیک هم باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 بهمن 1404 ساعت 19:452026-02-05بين الملل

ریانووستی: ایران مذاکرات با آمریکا را جدی می گیرد


یک منبع ایرانی روز پنج شنبه به «ریانووستی» گفت که ایران مذاکرات با ایالات متحده را جدی می گیرد و به دنبال دست یافتن به نتیجه ای است که برای هر دو طرف سودمند باشد.

- ریانووستی: ایران مذاکرات با آمریکا را جدی می گیرد یک منبع ایرانی روز پنج شنبه به ریانووستی گفت که ایران مذاکرات با ایالات متحده را جدی می گیرد و به دنبال دست یافتن به نتیجه ای است که برای هر دو طرف سودمند باشد.

به گزارش ایسنا، این منبع در این رابطه گفت: ایران مذاکرات را جدی گرفته و با واقع بینی به آن نگاه می کند و تلاش می کند که مذاکرات به نتیجه ای منصفانه که به نفع تمامی طرفین است، منجر شود.

منابعی آگاه روز چهارشنبه به شبکه خبری المیادین اعلام کردند که مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن درخصوص پرونده هسته ای روز جمعه در مسقط، پایتخت عمان برگزار خواهد شد.

سید عباس عراقچی ، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز شامگاه چهارشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مذاکرات هسته ای با ایالات متحده روز جمعه حدود ساعت 10 صبح در مسقط برگزار می شود.

وزیر امور خارجه ایران پیش تر در رابطه با مذاکرات احتمالی با آمریکا گفته بود: جمهوری اسلامی ایران آماده ورود مجدد به مذاکرات هسته ای است؛ اگر این مذاکرات عادلانه و منصفانه باشد.


برچسب ها: مذاکرات - ایران - ایالات متحده - جمهوری اسلامی ایران - وزیر امور خارجه - سید عباس عراقچی - پرونده هسته ای
آخرین اخبار سرویس:

ریانووستی: ایران مذاکرات با آمریکا را جدی می گیرد

ریانووستی: ایران مذاکرات با آمریکا را جدی می گیرد