مطالب مرتبط:
سرمایه گذاری 150 میلیارد تومانی برای رفع تنش آبی 19 روستای بخش بیستون کرمانشاه
جهش سرمایه گذاری در بخش گردشگری سیستان و بلوچستان با اجرای 31 طرح
صدور 31 موافقت اصولی با سرمایه گذاری بیش از 7 همت در بخش گردشگری سیستان و بلوچستان
مشوق جدید سرمایه گذاری در بخش صنعت سیستان و بلوچستان
فیلم| گام بلند صنعتی در سیستان و بلوچستان با سرمایه گذاری 345 میلیارد تومانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 بهمن 1404 ساعت 00:002026-02-01اقتصادي

سرمایه گذاری بیش از 18 هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی زنجان

سرمایه گذاری بیش از 18 هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی زنجان

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از افتتاح و بهره برداری 53 طرح کشاورزی در استان همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: این طرح ها با اعتبار 18 هزار و 461 میلیارد ریال اجرا شده است.

- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از افتتاح و بهره برداری 53 طرح کشاورزی در استان همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: این طرح ها با اعتبار 18 هزار و 461 میلیارد ریال اجرا شده است.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان زنجان ؛اکبر کرامتی، گفت: همزمان با دهه مبارک فجر، 53 طرح کشاورزی در بخش های مختلف آب و خاک، تولیدات گیاهی، دامی و شیلاتی در استان افتتاح و به بهره برداری می رسد.

وی افزود: از مجموع این طرح ها، 39 طرح در حوزه آب و خاک و امور زیربنایی اجرا شده که شامل اجرای آبیاری تحت فشار در سطح 47 هکتار، انتقال آب کشاورزی با لوله در قالب 19 پروژه به طول 19 هزار و 804 متر، اجرای 13 طرح کانال بتنی به طول 36 هزار و 491 متر، لوله گذاری ایستگاه پمپاژ به طول یک هزار و 400 متر و بهسازی و مرمت پنج رشته قنات به طول 2 هزار و 410 متر است.

کرامتی ادامه داد: در بخش تولیدات گیاهی نیز 10 طرح احداث گلخانه به مساحت 142 هزار و 995 مترمربع به بهره برداری خواهد رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرمایه گذاری بیش از 18 هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی زنجان

سرمایه گذاری بیش از 18 هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی زنجان