مطالب مرتبط:
توزیع بیش از 4هزار تن کالای اساسی در قزوین
وضعیت فلزات اساسی در بورس/کدام نماد بیشترین خروج پول را داشت؟
وضعیت فلزات اساسی در بورس/کدام نماد بیشترین خروج پول را داشت؟
تعمیرات اساسی در پتروشیمی خراسان با توان مهندسان داخلی
عارف: دولت به دنبال تثبیت کالاهای اساسی است/ بهره وری ما بالا نیست و به همین دلیل نمی توانیم رقابت کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 بهمن 1404 ساعت 10:152026-01-27اقتصادي

معیشت و درمان؛ دو مشکل اساسی بازنشستگان


دبیر کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به وضعیت کنونی معیشت بازنشستگان گفت: بیش از 75 درصد از بازنشستگان، مستمری بگیران و بازماندگان استان با حقوق 15 میلیون تومان و یا حتی کمتر از آن زندگی خود را سپری می کنند.

- دبیر کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی مطرح کرد معیشت و درمان؛ دو مشکل اساسی بازنشستگان ایسنا/خراسان رضوی دبیر کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به وضعیت کنونی معیشت بازنشستگان گفت: بیش از 75 درصد از بازنشستگان، مستمری بگیران و بازماندگان استان با حقوق 15 میلیون تومان و یا حتی کمتر از آن زندگی خود را سپری می کنند.

رحمت الله پورموسی در گفت وگو با ایسنا، در خصوص شرایط بازنشستگان استان، اظهار کرد: بازنشستگان از گذشته دو مشکل اساسی از جمله معیشت و درمان داشتند، که این انتظار وجود داشت که وضعیت بهبود پیدا کند، اما متاسفانه وضعیت معیشتی و درمانی بازنشستگان نه تنها بهبود پیدا نکرد بلکه نسبت به گذشته بسیار سخت تر شده است.

متاسفانه وضعیت معیشتی و درمانی بازنشستگان با توجه به حقوقی که در حال حاضر دریافت می کنند، اصلاً به هیچ عنوان پاسخگوی نیازهای آن ها نیست.

وی افزود: از آن جایی که سن بازنشستگان بالا است، قطعا دچار بیماری هایی می شوند که نیازمند توجه بیشتری هستند.


برچسب ها: بازنشستگان - خراسان رضوی - تامین اجتماعی - مستمری بگیران - معیشت - خراسان - بازنشستگان تامین اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

معیشت و درمان؛ دو مشکل اساسی بازنشستگان

معیشت و درمان؛ دو مشکل اساسی بازنشستگان