مطالب مرتبط:
افزایش 70 همتی سرمایه بانک کشاورزی برای صیانت از امنیت غذایی کشور
پرسپولیس به دنبال راه نجات؛ افزایش سرمایه 4700 میلیاردی
افزایش فروش تجمیعی قمرو به 12.9 هزار میلیارد ریال
تقویت مشوق ها، راهکار افزایش سرمایه گذاری در منطقه آزاد کیش است
پرسپولیس به دنبال راه نجات؛ افزایش سرمایه 4700 میلیاردی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 بهمن 1404 ساعت 22:302026-02-03اقتصادي

افزایش 70 هزار میلیارد تومانی سرمایه بانک کشاورزی


معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از افزایش 70 هزار میلیارد تومانی سرمایه بانک کشاورزی خبر داد و گفت:افزایش سرمایه این بانک اقدامی صرفاً مالی و مقطعی نیست.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،اکبر فتحی در تبریز در گفتگو با خبرنگاران از افزایش 70 هزار میلیارد تومانی سرمایه بانک کشاورزی خبر داد و گفت:افزایش سرمایه این بانک اقدامی صرفاً مالی و مقطعی نیست بلکه یک تصمیم راهبردی در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی بخش کشاورزی و ارتقای حکمرانی امنیت غذایی کشور به شمار می رود تصمیمی که با حمایت قاطع دولت، همراهی بانک مرکزی و تصویب در عالی ترین سطوح اقتصادی کشور محقق شده و بیانگر بازتعریف نقش بانک کشاورزی در نظام تامین مالی تولید غذاست.

  وی گفت:این افزایش بی سابقه سرمایه بانک کشاورزی را از یک بانک تخصصی صرف به یکی از ارکان کلیدی پایداری اقتصادی و امنیت ملی در حوزه غذا تبدیل می کند و نقش آن را در حمایت هدفمند از تولید و صیانت از سفره مردم پررنگ تر از گذشته می سازد.

  وی با اشاره به شرایط جدید اقتصاد کشاورزی کشور افزود:بخش کشاورزی ایران در آستانه ورود به مرحله ای تازه از تحولات ساختاری قرار دارد که اصلاح نظام یارانه ها، آزادسازی تدریجی نرخ ارز و حرکت به سمت حمایت های هوشمند و هدفمند اجتناب ناپذیر است.


برچسب ها: بانک کشاورزی - کشاورزی - سرمایه - بانک - افزایش - اقتصادی - میلیارد
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 70 هزار میلیارد تومانی سرمایه بانک کشاورزی

افزایش 70 هزار میلیارد تومانی سرمایه بانک کشاورزی