مطالب مرتبط:
انجام 11 هزار و 240 کیلومتر باند عملیات برف روبی در محور های کرمانشاه
مصرف 600 تن شن و نمک برای برف روبی معابر بجنورد 
مصرف 600 تن شن و نمک برای برف روبی معابر بجنورد 
برف روبی 2500 کیلومتر از جاده ها در دومین شبانه روز برفی سمنان
انجام 1000 کیلومتر باند برف روبی در محور های مواصلاتی ابهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 10:252026-01-23اجتماعي

عملیات برف روبی در تمام معابر شهر کرمانشاه در حال انجام است

عملیات برف روبی در تمام معابر شهر کرمانشاه در حال انجام است

سرپرست شهرداری کرمانشاه با اشاره به بارش برف در سطح شهر گفت: نیروها و تجهیزات شهرداری کرمانشاه به صورت کامل در حال برف روبی و نمک پاشی معابر هستند.

- عملیات برف روبی در تمام معابر شهر کرمانشاه در حال انجام است کرمانشاه- سرپرست شهرداری کرمانشاه با اشاره به بارش برف در سطح شهر گفت: نیروها و تجهیزات شهرداری کرمانشاه به صورت کامل در حال برف روبی و نمک پاشی معابر هستند.

بیژن مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بارش برف در شهر کرمانشاه، اظهار کرد: همزمان با بارش برف، این نعمت الهی، عملیات برف روبی در سطح شهر کرمانشاه توسط نیروها و تجهیزات شهرداری به صورت مستمر در حال انجام است.

وی با بیان اینکه بارش برف علاوه بر ایجاد شور و نشاط در میان شهروندان، مشکلاتی را نیز در ترددهای شهری به همراه دارد، افزود: خوشبختانه شاهد بارش برف در شهر کرمانشاه هستیم که در کنار زیبایی ها و ایجاد شادی برای شهروندان عزیز، موجب بروز مشکلاتی در عبور و مرور سطح شهر شده است که شهرداری با تمام توان در حال مدیریت این شرایط است.

سرپرست شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر تمامی تجهیزات، امکانات و ماشین آلات شهرداری به همراه نیروهای خدمات شهری در مناطق مختلف شهر کرمانشاه مستقر بوده و عملیات برف روبی، نمک پاشی و ماسه پاشی در معابر اصلی و فرعی شهر به Ø


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملیات برف روبی در تمام معابر شهر کرمانشاه در حال انجام است

عملیات برف روبی در تمام معابر شهر کرمانشاه در حال انجام است