مطالب مرتبط:
قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز یکشنبه 26 بهمن 1404/ ارزان ترین گوشی سامسونگ چند؟
آیفون 18 احتمالاً به این قابلیت منحصربفرد مجهز می شود + جزییات
افزایش سقف خرید اینترنتی بدون رمز پویا در بانک سامان
آیفون 17 پرو الماس نشان؛ کالکشن ولنتاین کاویار معرفی شد
جدیدترین قیمت خرید آپارتمان مسکونی در یزد + جدول بهمن ماه 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1404 ساعت 16:202026-02-15اقتصادي

باج 50 میلیونی برای خرید موبایل / آیفون پیشکش، سامسونگ هم پرید!


با یوروی 193 هزار تومانی، موبایل های معمولی جهانی هم در بازار موبایل ایران به کالایی لاکچری تبدیل شده است و مجلس با تصویب تعرفه 30 درصدی، تیر خلاص را به امنیت و کیفیت زندگی دیجیتال مردم شلیک کرد و حالا اگر کسی بخواهد یک گوشی حداقل استاندارد جهانی را داشته .

- مجلس شورای اسلامی در حالی حقوق گمرکی گوشی های بالای 600 یورو را تا 30 درصد افزایش داده که با محاسبه نرخ یورو در کانال 193 هزار تومانی، مفهوم کالای لوکس به کلی تغییر کرده است و حالا دیگر نه فقط آیفون، بلکه گوشی های متوسط در دنیا هم در ایران به کالایی دست نیافتنی تبدیل می شوند ؛ سیاستی که ثمره ای جز کوچ اجباری مردم به سمت گوشی های بی کیفیت و ناامن نخواهد داشت.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، مصوبه اخیر مجلس درمورد تعرفه 15 و 30 درصدی گوشی های تلفن همراه نشان داد که نگاه سیاست گذار به تکنولوژی، همچنان نگاهی درآمدزایی است در حالی که دنیا به سمت دسترسی ارزان تر به ابزارهای نوین حرکت می کند اما در ایران برای خرید یک گوشی استاندارد 900 یورویی باید بیش از 50 میلیون تومان فقط بابت حقوق گمرکی هزینه کرد.

روز گذشته نمایندگان در جلسه علنی نوبت عصر در جریان بررسی بخش الزامات منابع لایحه بودجه سال 1405 کل کشور، ضمن موافقت با جزء 2 ردیف 3 این لایحه، حقوق گمرکی گوشی های تلفن همراه در سال آینده را م


برچسب ها: گوشی - موبایل - بازار موبایل ایران - مجلس شورای اسلامی - استاندارد جهانی - 30 درصدی - زندگی دیجیتال
آخرین اخبار سرویس:

باج 50 میلیونی برای خرید موبایل / آیفون پیشکش، سامسونگ هم پرید!

باج 50 میلیونی برای خرید موبایل / آیفون پیشکش، سامسونگ هم پرید!