مطالب مرتبط:
آغاز ساخت مجتمع تفریحی و گردشگری خیری در روستای کاهکش سامان
درج اوراق اجاره شرکت مجتمع پتروشیمی بدر شرق منطقه آزاد چابهار در بورس تهران
گام های اجرایی آیین نامه رتبه بندی معلمان/ آغاز فرایند بارگذاری مدارک مشمولین + لینک
شهرداری نوشهر 2 بعثت کرمانشاه 0؛ شروع امیدوارکننده مازندرانی ها در آغاز لیگ یک فوتبال کشور
آغاز ثبت نام کاردانی و کارشناسی در دانشگاه جامع علمی کاربردی هلال احمر زنجان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 بهمن 1404 ساعت 13:302026-01-21اجتماعي

احداث مجتمع ایستگاه چندمنظوره در منطقه 4 پایتخت آغاز شد


شهردار منطقه 4 تهران از تحول حمل ونقل عمومی در این منطقه و احداث مجتمع ایستگاه چندمنظوره در محله شمیران نو خبر داد.

- شهردار منطقه 4 تهران از تحول حمل ونقل عمومی در این منطقه و احداث مجتمع ایستگاه چندمنظوره در محله شمیران نو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای هماهنگی های بین بخشی برای ارتقای خدمات شهری و تکمیل پروژه های زیرساختی، جلسه ای با حضور مدیران ارشد شرکت واحد اتوبوس رانی، مترو و شرکت مجتمع های ایستگاهی مترو، به میزبانی شهرداری منطقه 4 تهران برگزار شد.

محور اصلی این نشست، بررسی موانع و تسریع فرایندهای مربوط به احداث ایستگاه N9 مترو و مجتمع ایستگاهی مرتبط در محور دلاوران جدید بود که قرار است گره ترافیکی و محرومیت منطقه را بگشاید.

موسوی شهردار منطقه 4 تهران در این جلسه هم اندیشی با اشاره به اهمیت حیاتی اتصال محله محروم شمیران نو به شبکه ریلی شهری، بر لزوم نگاه ویژه به توسعه زیرساخت های حمل ونقل عمومی تأکید کرد و گفت: با زمین 15 هکتاری که از اتوبوسرانی تحویل گرفته ایم عملیات اجرایی مجتمع ایستگاهی آغاز شده و شهرداری منطقه 4 پروانه شهرسازی این مجموعه را صادر کرده است.

وی اظهار داشت: احداث ایستگاه N9 تنها یک پروژه عمرانی نیست، بلکه یک رویکرد اجتماعی برای کاهش فاصله طبقاتی و دسترسی عادلانه شهروندان به امکانات پایت


برچسب ها: شهردار منطقه 4 تهران - ایستگاه - منطقه - شهردار منطقه 4 - شهردار منطقه - حمل ونقل عمومی - شهردار
آخرین اخبار سرویس:

احداث مجتمع ایستگاه چندمنظوره در منطقه 4 پایتخت آغاز شد

احداث مجتمع ایستگاه چندمنظوره در منطقه 4 پایتخت آغاز شد