مطالب مرتبط:
عوامل آتش سوزی خودرو ها در آستانه اشرفیه دستگیر شدند
آتش سوزی کارخانه کاشی و سرامیک ابرکوه یزد مهار شد
آتش سوزی مهیب در هند؛ بیش از 100 مغازه در آتش سوختند + فیلم
مهار آتش سوزی کارخانه کاشی و سرامیک در ابرکوه
ببینید بازاریان با چراغ سبز مقامات محلی به جان تاریخ رشت افتادند/ همه چیز پس از آتش سوزی دی ماه/ همینطور ادامه پیدا کند دیگر بازاری به اسم بازار تاریخی رشت وجود ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 08:202026-02-16اجتماعي

هشدار تکرار آتش سوزی های «هورالعظیم» در تابستان پیش رو


معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست خوزستان، با اشاره به وضعیت بارندگی ها و آبگیری تالاب هورالعظیم، نسبت به بروز چالش های جدی برای این تالاب در ماه های آینده به ویژه تابستان پیش رو هشدار داد.

- هشدار تکرار آتش سوزی های هورالعظیم در تابستان پیش رو تالاب هورالعظیم ایسنا/خوزستان معاون محیط طبیعی اداره کل محیط زیست خوزستان، با اشاره به وضعیت بارندگی ها و آبگیری تالاب هورالعظیم، نسبت به بروز چالش های جدی برای این تالاب در ماه های آینده به ویژه تابستان پیش رو هشدار داد.

سید عادل مولا در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر حدود 60 تا 65 درصد از وسعت تالاب هورالعظیم آبگیری شده است، تأکید کرد: هر چند این بارندگی ها و میزان آب نسبت به سال گذشته وضعیت را تا حدودی بهبود بخشیده و به عنوان مسکن عمل کند، اما این حجم آب برای گذر از فصل گرم سال و جلوگیری از آتش سوزی های گسترده کافی نیست.

وی با اشاره به میزان بسیار بالای تبخیر در منطقه هورالعظیم گفت: اگر تامین این آب تداوم نداشته باشد و با خشکی مواجه شویم، مشکلات عدیده ای گریبانگیر تالاب خواهد شد.

در حال حاضر به دلیل وجود آب و هوای مناسب، زیست مندان تالاب در فصل تکثیر و تخم ریزی به سر می برند و تامین نشدن آب در ماه های آینده، اولین ضربه را به این چرخه حیاتی وارد می کند.


برچسب ها: تالاب هورالعظیم - هورالعظیم - اداره کل محیط زیست - تالاب - تابستان - آتش سوزی - بارندگی
آخرین اخبار سرویس:

هشدار تکرار آتش سوزی های «هورالعظیم» در تابستان پیش رو

هشدار تکرار آتش سوزی های «هورالعظیم» در تابستان پیش رو