مطالب مرتبط:
ایران موشک فراصوت «خرمشهر-4» را هم زمان با رونمایی از یک شهر موشکی به نمایش گذاشت
رونمایی از خرمشهر4؛ پیشرفته ترین موشک بالستیک ایران در شهر موشکی سپاه
موشک هیولای خرمشهر-4 ایران عملیاتی شد، شهر موشکی جدید سپاه کلید خورد +فیلم
هشدار معاون سیاسی سپاه به آمریکا پیش از مذاکره؛ رونمایی از موشک خرمشهر 4 پیامی به آمریکایی ها بود/ مذاکرات فقط به پرونده هسته ای محدود است
مذاکرات با ایران باید شامل برد موشک های بالستیک و نحوه برخورد با مردم هم بشود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 بهمن 1404 ساعت 00:002026-02-05سياسي

پیام رونمایی ایران از موشک «خرمشهر 4»


معاون سیاسی سپاه پاسداران به المیادین گفت، رونمایی از موشک خرمشهر 4 یعنی اینکه هر چند پای میز مذاکره نشسته ایم اما از قدرت نظامی خود صرف نظر نخواهیم کرد.

- معاون سیاسی سپاه در گفت وگو با المیادین تشریح کرد پیام رونمایی ایران از موشک خرمشهر 4 معاون سیاسی سپاه پاسداران به المیادین گفت، رونمایی از موشک خرمشهر 4 یعنی اینکه هر چند پای میز مذاکره نشسته ایم اما از قدرت نظامی خود صرف نظر نخواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پنجشنبه شب با حضور در استودیو تهران شبکه المیادین، اعلام کرد که موشک رونمایی شده خرمشهر4، قدرت تخریب فوق العاده ای دارد و دشمنان باید این را بدانند.

رونمایی از موشک خرمشهر 4 حاوی پیام خاص خود است و پیامش این است که هر چند ایران پای میز مذاکره حاضر شده، اما حاضر نیست از قدرت نظامی خود چشم پوشی کند.

هیچگاه به آمریکا اعتماد نداشتیم سردار جوانی با بیان اینکه ما دنبال جنگ نیستیم اما اگر طرف مقابل اشتباهی مرتکب شود، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد ، گفت، تیم مذاکره کننده ایران تردید به خود راه نمی دهد و با اعتماد به قدرت ایران و توانمندی نظامی ایران، وارد مذاکره می شود.


برچسب ها: معاون سیاسی سپاه - معاون سیاسی - رونمایی - سپاه پاسداران - خرمشهر - المیادین - میز مذاکره
آخرین اخبار سرویس:

پیام رونمایی ایران از موشک «خرمشهر 4»

پیام رونمایی ایران از موشک «خرمشهر 4»