مطالب مرتبط:
کاهش دما و یخبندان در فارس تا سوم بهمن
پیش بینی وضعیت آب و هوا قزوین فردا جمعه 3 بهمن 1404 + هواشناسی قزوین + وضعیت هوای فردا قزوین
پیش بینی وضعیت آب و هوا فارس فردا جمعه 3 بهمن 1404 + هواشناسی فارس + وضعیت هوای فردا شیراز
پیش بینی وضعیت آب و هوا زنجان فردا جمعه 3 بهمن 1404 + هواشناسی زنجان + وضعیت هوای فردا زنجان
پیش بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا جمعه 3 بهمن 1404 + هواشناسی یزد + وضعیت هوای فردا یزد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 09:252026-01-23اجتماعي

پیش بینی بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا تا ظهر امروز، سوم بهمن


کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: تا ظهر امروز دریا کمی مواج خواهد بود و احتمال بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در کیش نیز دور از انتظار نیست.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، سعیده خوارزمی گفت: تا ظهر امروز افزایش سرعت باد های شمال شرقی در برخی مناطق شرقی و مرکزی استان و بخش هایی از مناطق دریایی پیش بینی می شود.

او با اشاره به گذر ابر از آسمان استان، گفت: احتمال بارش پراکنده باران در برخی نقاط غربی و شمالی دور از انتظار نیست و از بعدازظهر شنبه 4 بهمن افزایش ابر و فعالیت سامانه بارشی از مناطق غربی و شمالی استان آغاز خواهد شد.

خوارزمی خاطرنشان کرد: این سامانه بارشی بتدریج روز یکشنبه 5 بهمن در سطح استان گسترده شده و روز دوشنبه 6 بهمن از مناطق شرقی و دریایی استان خارج خواهد شد.

او افزود: رگبار باران، رعدوبرق، گاه تگرگ و تندباد لحظه ای بیشترین خروجی این سامانه خواهد بود و توصیه می شود از قرارگیری در حریم و بستر رودخانه های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری و تمهیدات لازم برای حفاظت از محصولات کشاورزی در نظر گرفته شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، تصریح کرد: در مناطق دریایی در بعدازظهر شنبه افزایش باد غربی و در ساعات شب افزایش باد جنوب شرقی پیش بینی می شود.


برچسب ها: کاهش کیفیت هوا - استان - کارشناس اداره کل هواشناسی - سامانه بارشی - مناطق - فعالیت سامانه بارشی - سامانه
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا تا ظهر امروز، سوم بهمن

پیش بینی بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا تا ظهر امروز، سوم بهمن