مطالب مرتبط:
بهره مندی هدفمند از نهاد رای باز در کاهش جمعیت کیفری و اشتغالزایی زندانیان اثرگذار است
استفاده از ظرفیت های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بهره برداری از طرح جامع آبرسانی در غرب البرز /بهره مندی یک میلیون نفر از آب شرب سالم
کاهش نرخ انس جهانی طلا/روند معکوس در بازار طلای تهران
بهره مندی 3700 نفر از آب شرب با افتتاح دو طرح آبرسانی روستایی در چالوس 
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 بهمن 1404 ساعت 11:002026-02-06سياسي

تاکید دادستان تهران بر بهره مندی هدفمند از نهاد رای باز در کاهش جمعیت کیفری


دادستان تهران بر لزوم استفاده از ظرفیت بند «چ» ماده 217 برای جلوگیری از افزایش جمعیت کیفری تاکید کرد و گفت: بهره مندی هدفمند از نهاد رای باز نقش موثری در کاهش جمعیت کیفری و اشتغالزایی زندانیان دارد.

- تاکید دادستان تهران بر بهره مندی هدفمند از نهاد رای باز در کاهش جمعیت کیفری دادستان تهران بر لزوم استفاده از ظرفیت بند چ ماده 217 برای جلوگیری از افزایش جمعیت کیفری تاکید کرد و گفت: بهره مندی هدفمند از نهاد رای باز نقش موثری در کاهش جمعیت کیفری و اشتغالزایی زندانیان دارد.

به گزارش ایسنا، جلسه بررسی راهکارهای کاهش جمعیت کیفری و ساماندهی وضعیت زندانیان با حضور علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران، خشایار جمشیدی مدیرکل زندان های استان تهران، معاونین ستادی و سرپرستان 32 ناحیه دادسرای عمومی و انقلاب تهران در سالن جلسات دادستانی تهران برگزار شد.

دادستان تهران با اشاره به ضرورت کاهش جمعیت کیفری و استفاده از ظرفیت های قانونی موجود، گفت: برای زندانیانی که آزادی آنان مخل نظم و امنیت عمومی نیست، باید از ارفاقات قانونی استفاده شود.

ظرفیت هایی همچون آزادی مشروط، رأی باز، نیمه باز، پابند الکترونیک، اشتغال، تعلیق و تخفیف مجازات می تواند زمینه آزادی تعدادی از زندانیان را فراهم کند.


برچسب ها: کاهش جمعیت کیفری - جمعیت کیفری - دادستان تهران - دادستان - کاهش جمعیت - تهران - جمعیت
آخرین اخبار سرویس:

تاکید دادستان تهران بر بهره مندی هدفمند از نهاد رای باز در کاهش جمعیت کیفری

تاکید دادستان تهران بر بهره مندی هدفمند از نهاد رای باز در کاهش جمعیت کیفری