مطالب مرتبط:
مادران ایرانی، پرچمداران جهاد تبیین و تربیت نسل مهدوی هستند
بانوان با تربیت نسل ولایی ستون های انقلاب جهانی مهدوی هستند
کار های پژوهشی مراکز حوزوی باید روی جریان سکولاریسم افزایش یابد
آیت الله حسینی بوشهری: کسانی که مجسمه فردوسی را می سوزانند و سر مجسمه خیام را جدا می کنند، با هویت ایرانی مشکل دارند/ آتش زدن مساجد و مراکز درمانی، ماهیت اغتشاشگران را روشن کرد
بررسی راهکار ارتقای فعالیت دینی مدارس در نشست ائمه جماعت اردکان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 بهمن 1404 ساعت 23:102026-02-09سياسي

لزوم تبدیل مساجد به مراکز تربیت نسل نو با کار تیمی ائمه جماعات


رییس دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران، تأکید کرد که ائمه جماعات با مدیریت فرهنگی، فعالیت های اجتماعی و تعامل با جوانان و مدارس می توانند مساجد را به پایگاه اصلی تربیت ایمان و بصیرت نسل جدید تبدیل کنند.

- رییس دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران مطرح کرد لزوم تبدیل مساجد به مراکز تربیت نسل نو با کار تیمی ائمه جماعات ایسنا/تهران رییس دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران، تأکید کرد که ائمه جماعات با مدیریت فرهنگی، فعالیت های اجتماعی و تعامل با جوانان و مدارس می توانند مساجد را به پایگاه اصلی تربیت ایمان و بصیرت نسل جدید تبدیل کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فتاحی شامگاه دوشنبه 20 بهمن در سازمان تبلیغات شهرستان قرچک در گردهمایی ائمه جماعات شهرستان قرچک گفت: بزرگ ترین عامل رونق مسجد، امام مسجد است؛ امام جماعت تنها برای اقامه نماز منصوب نمی شود، بلکه وظیفه اصلی او مدیریت فرهنگی مسجد و محله است و باید زمینه حضور و فعالیت جوانان و نوجوانان را فراهم کند.

وی افزود: مساجد زنده، آن هایی هستند که با شوق، نشاط و احساس مسئولیت پذیرای جوانان و نوجوانان باشند؛ همان مساجدی که مقام معظم رهبری مدنظر دارند: پرکار، بانشاط و اثرگذار باشد.


برچسب ها: شورای سیاستگذاری ائمه جمعه - ائمه جمعه استان تهران - ائمه جماعات - شورای سیاستگذاری - ائمه - استان تهران - سیاستگذاری
آخرین اخبار سرویس:

لزوم تبدیل مساجد به مراکز تربیت نسل نو با کار تیمی ائمه جماعات

لزوم تبدیل مساجد به مراکز تربیت نسل نو با کار تیمی ائمه جماعات