مطالب مرتبط:
امحای ماینرهای غیرمجاز در مشهد
جمع آوری بیش از 14500 برق غیرمجاز از ابتدای سال جاری
کشف محموله سنگین برنج خارج از شبکه توزیع در مشهد
خسارت 450 میلیارد تومانی اغتشاشگران به آتش نشانی مشهد
گزارش تصویری | مراسم امحای بیش از 1800 ماینر غیرمجاز کشف شده در مشهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1404 ساعت 23:452026-01-26اقتصادي

خسارت 5 مگاواتی ماینرهای غیرمجاز به شبکه برق مشهد


مجری طرح شناسایی و جمع آوری برق های غیرمجاز رمز ارز شرکت توزیع برق مشهد گفت: ماینرهای غیرمجاز خسارت 5 مگاواتی به شبکه برق مشهد وارد می کنند.

  - مشهد- مجری طرح شناسایی و جمع آوری برق های غیرمجاز رمز ارز شرکت توزیع برق مشهد گفت: ماینرهای غیرمجاز خسارت 5 مگاواتی به شبکه برق مشهد وارد می کنند.

  مجید حسن نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای پنجمین مرحله و امحاء 1800ماینرهای غیرمجاز کشف شده در استان خراسان رضوی اظهار کرد: مصرف این دستگاه ها به شدت شبکه برق را دچار ناترازی و افت ولتاژ می کند.

مجری طرح شناسایی و جمع آوری برق های غیرمجاز رمز ارز شرکت توزیع برق مشهد با بیان اینکه این پنجمین مرحله امحاء ماینرهای کشف شده از مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در مشهد و شهرستان های استان است، افزود: تعداد ماینرهایی که امروز امحاء می شوند 1800 دستگاه است که بنا به برآورد ما، نزدیک به شش مگاوات بار نامی این دستگاه هاست.

وی گفت: در صورت عدم کشف این مراکز، این بار سنگین به شبکه تحمیل می شد و به ناترازی ها دامن می زد.

حسن نژاد به مقایسه مصرف این دستگاه ها با مصارف خانگی پرداخت و گفت: قدرت هر دستگاه ماینر کشف شده حدود سه و نیم کیلووات است.

بنا به برآوردها، هر ماینر معادل مصرف دوازده خانوار در مشهد است که این امر به دلیل افت ولتاژ که در شبکه ایجا


برچسب ها: غیرمجاز - شرکت توزیع برق - مشهد - شبکه برق - شرکت توزیع - رمز ارز - توزیع برق
آخرین اخبار سرویس:

خسارت 5 مگاواتی ماینرهای غیرمجاز به شبکه برق مشهد

خسارت 5 مگاواتی ماینرهای غیرمجاز به شبکه برق مشهد