مطالب مرتبط:
کسانی که امروز برای جان باختگان اشک تمساح می ریزند، مسئول خون های ریخته شده اند
انفجار یک واحد مسکونی در قم/ آمار جان باختگان و مصدومان
انفجار در واحد مسکونی در قم؛ تعداد جان باختگان و مصدومان اعلام شد
ربیعی، دستیار پزشکیان: همه جانباختگان حوادث اخیر فرزندان ما هستند/ ما هم شب ها خواب نداریم/ هیچ جامعه ای با خارجی ها خوشبخت نشده/ ما ایرانی ها علی رغم همه نابسامانی با یکدیگر مدارا می کنیم/ رییس جمهور می داند که ما به بازسازی اجتماعی نیاز داریم
علی ربیعی: همه جانباختگان اخیر فرزندان ما هستند/ خدا شاهد است شب ها ما اصلا نمی خوابیم/ خارجی ها نمی توانند ما را خوشبخت کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1404 ساعت 13:452026-02-14سياسي

ربیعی: جان باختگان فرزندان ما هستند


دستیار اجتماعی رییس جمهور، در مراسمی در چابهار ضمن ابراز همدردی عمیق با خانواده های داغدار حوادث اخیر و پذیرش انتقادات، تأکید کرد که سعادت ملت ها توسط عوامل خارجی تأمین نمی شود و راه برون رفت از مشکلات، - به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ علی ربیعی، دستیار اجتماعی رییس جمهور، روز گذشته در آیین افتتاح اولین جشنواره ملی صنایع خلاق و فرهنگی ایران در چابهار، با اشاره به جان باختن تعدادی از هموطنان در حوادث اخیر، بر همدردی عمیق مسئولان با خانواده های عزادار تأکید کرد و گفت: همه جانباختگان حوادث اخیر فرزندان ما هستند؛ خدا شاهد است که ما هم شب ها نمی خوابیم و انتقادات را می پذیریم.

ربیعی در ادامه سخنان خود، مرجع حل مشکلات داخلی را اتکاء به ظرفیت های ملی دانست و خاطرنشان ساخت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که دشمن خارجی نمی تواند ما را خوشبخت کند.

هیچ جامعه ای با پرچم بیگانه به سعادت نرسیده است.

وی با بیان این که هر سیستمی که پس از بحران ها، همانند گذشته عمل کند، شکست خواهد خورد، بر لزوم نوسازی ساختار های اقتصادی و به ویژه اجتماعی تأکید کرد.

معاون رییس جمهور با اشاره به تجربه شخصی خود در داغ جوان دیدن، راه برون رفت از رنج ها را مراجعه به درون و حرکت با امید دانست.


برچسب ها: انتقادات - ربیعی - حوادث - اجتماعی - خانواده - فرزندان - همدردی
آخرین اخبار سرویس:

ربیعی: جان باختگان فرزندان ما هستند

ربیعی: جان باختگان فرزندان ما هستند