مطالب مرتبط:
تمرکز رسانه های غربی و آمریکایی فضاسازی برای جنگ علیه ایران است
بیانیه حزب تمدن اسلامی در محکومیت فتنه آمریکایی – صهیونی
آیت الله جنتی: بصیرت مردم عامل شکست توطئه های دشمنان است
تمرکز رسانه های غربی و آمریکایی فضاسازی برای جنگ علیه ایران است
اعلام انزجار خانوده های شهدا و جانباختگان حوادث اخیر از جنایتکاران تروریست صهیونی - آمریکایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 19:502026-01-22سياسي

توطئه آمریکایی صهیونی انتقام شکست جنگ 12 روزه بود


رییس جمهور با صدور پیامی تاکید کرد: توطئه آمریکایی صهیونی دی ماه 1404 انتقام ناجوانمردانه دشمنان ملت ایران از شکست در جنگ 12 روزه بود.

- رییس جمهور با صدور پیامی تاکید کرد: توطئه آمریکایی صهیونی دی ماه 1404 انتقام ناجوانمردانه دشمنان ملت ایران از شکست در جنگ 12 روزه بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ متن پیام رییس جمهور به ملت ایران درباره وقایع اخیر به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم ملت عزیز ایران آنچه در هفته های گذشته بر همه ما سپری شد آزمونی سخت و دشوار بود که رنج عمیقی از خود برجای نهاد.

این وقایع تلخ بیش از همه برای من به عنوان رییس جمهور و منتخب شما دردآور و غیر قابل قبول بود.

توطئه بدخواهان ایران، میدان اعتراض مدنی و به حق مردم را به معرکه ای خون بار و خشونت آمیز مبدل ساخت که نتیجه آن جان باختن قریب سه هزار تن از شهروندان این سرزمین و جراحت جسمی و روحی هزاران تن دیگر شد.

همان دستان پلیدی که در جنگ 12 روزه بیش از هزار تن از زنان و مردان و جوانان و کودکان و دانشمندان و سرداران این مرز و بوم را به خون غلطانید امروز از آستین دیگری به درآمد و با معرکه گیری تعدادی مزدور، اعتراض را که حق طبیعی یک جامعه پویا و بانشاط است به خشم نامقدسی مبدل ساخت که در آتش آن صد ها مسجد و مدرسه و اماکن عمومی و سرمایه های ملی خاکستر شدند.


برچسب ها: رییس جمهور - ملت ایران - ایران - آمریکایی - جمهور - توطئه - انتقام
آخرین اخبار سرویس:

توطئه آمریکایی صهیونی انتقام شکست جنگ 12 روزه بود

توطئه آمریکایی صهیونی انتقام شکست جنگ 12 روزه بود