مطالب مرتبط:
معلمان و دانش آموزان برتر در بوشهر تجلیل شدند
برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان در همدان 
برگزاری مسابقات استعدادیابی ژیمناستیک دختران کشور در سمنان
آغاز مسابقات دوومیدانی قهرمانی پیشکسوتان کشور در زنجان،ازامروز
رتبه بندی کشورها در سواد علمی دانش آموزان (+جدول)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 18:552026-02-16ورزشي

برگزاری مسابقات دوومیدانی دانش آموزان کشور در بوشهر


سی و پنجمین دوره مسابقات دوومیدانی دانش آموزان متوسطه اول و هفتمین المپیاد استعدادیابی برتر کشور در بوشهر برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر ، مسئول انجمن دوومیدانی و ناظر فنی مسابقات گفت: سی و پنجمین دوره مسابقات دوومیدانی دانش آموزان متوسطه اول و هفتمین المپیاد استعدادیابی برتر کشور با حضور ورزشکارانی از 25 استان در استان برگزار شد و هر استان با پنج ورزشکار و یک مربی یا سرپرست در این رویداد شرکت داشت.

ناهید قناتی افزود: این مسابقات در سه روز برگزار شد و نوجوانان در رشته های متنوعی از جمله دوی 100 متر، 800 متر، 1500 متر، پرش طول، پرتاب نیزه و دیگر پرتاب ها با هم رقابت کردند.

  مسئول انجمن دوومیدانی و ناظر فنی مسابقات گفت: شرایط میزبانی و هوای مطلوب بوشهر باعث شد ورزشکاران در بهترین امکانات و فضا آماده رقابت شوند.

قناتی با اشاره به نتایج درخشان مسابقات گفت: در پرتاب، خانم مائده شپری از استان خوزستان موفق به کسب مدال طلا شد و در دو 100 و 800 متر نیز ورزشکارانی از استان های البرز و خراسان به مقام نخست دست یافتند.

استعداد و انگیزه این نوجوانان بسیار چشمگیر است و می تواند آینده دوومیدانی کشور را متحول کند.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این مسابقات، شناسایی استعداد های ناب در گروه های سنی پایه است و طراحی رقابت ها به گونه ای


برچسب ها: مسابقات دوومیدانی - مسابقات - دوومیدانی - دانش آموزان - برگزار - دوره مسابقات - استعدادیابی
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری مسابقات دوومیدانی دانش آموزان کشور در بوشهر

برگزاری مسابقات دوومیدانی دانش آموزان کشور در بوشهر