مطالب مرتبط:
اکثریت نمایندگان مجلس موافق صدور گواهینامه موتور برای بانوان هستند؛ لایحه دولت تصویب می شود
تصویب طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی همدان
جلسات مجلس برای بررسی لایحه بودجه سال آینده 3 شیفت شد
گزارش کمیسیون تلفیق درمورد لایحه بودجه 1405 سال کل کشور در دستورکار مجلس
جلسه علنی مجلس آغاز شد/بررسی لایحه بودجه سال 1405 در دستور کار صحن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1404 ساعت 11:402026-02-14سياسي

طرح ساماندهی راهپیمایی ها در مجلس تا پایان سال به تصویب خواهد رسید


معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: طرحی که در دولت یازدهم و دوازدهم برای تعیین محل های مشخص راهپیمایی تدوین شده بود، - معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی: طرح ساماندهی راهپیمایی ها در مجلس تا پایان سال به تصویب خواهد رسید ایسنا/خراسان رضوی معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: طرحی که در دولت یازدهم و دوازدهم برای تعیین محل های مشخص راهپیمایی تدوین شده بود، اکنون در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است و احتمال دارد تا پایان سال به تصویب برسد.

محمدعلی نبی پور در گفت وگو با ایسنا درخصوص طرح ساماندهی تجمعات اظهار کرد: پس از حوادث سال های 1396 و مسائل مربوط به افزایش قیمت بنزین در سال 1398، وزارت کشور دولت تدبیر و امید به استانداری ها و فرمانداری ها ابلاغ کرد که با الگوگیری از کشورهای پیشرفته، مناطقی را برای برگزاری تجمعات و راهپیمایی ها تعیین کنند.

وی افزود: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به صراحت آمده است که اگر راهپیمایی ها بدون سلاح و در چهارچوب قانون برگزار شوند، منع قانونی ندارند و می توان برای آن ها مجوز صادر کرد.

با این حال، میزان صدور این مجوزها در سال های مختلف بسته به شرایط گوناگون متفاوت بوده است.


برچسب ها: خراسان رضوی - استانداری خراسان رضوی - دولت یازدهم و دوازدهم - راهپیمایی - استاندار - معاون سیاسی - استانداری
آخرین اخبار سرویس:

طرح ساماندهی راهپیمایی ها در مجلس تا پایان سال به تصویب خواهد رسید

طرح ساماندهی راهپیمایی ها در مجلس تا پایان سال به تصویب خواهد رسید