مطالب مرتبط:
آماده باش راهداران برای برف روبی و بازگشایی راه ها
برف روبی بیش از 2100 کیلومتر توسط 100 راهدار در محورهای استان
بازگشایی 6 محور درگیر سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان
بازگشایی 6 محور درگیر سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان
برف و باران فردا در مناطق مختلف مازندران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 بهمن 1404 ساعت 09:302026-01-29اجتماعي

معابر شهری یاسوج در حال بازگشایی و برف روبی


مدیر بحران شهرداری یاسوج از مردم خواست از تردد غیر ضرور در معابر شهری یاسوج تا 2 ساعت دیگر خودداری کنند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، فتاحی فر از فعالیت 5 دستگاه برف روب در معابر شهری خبر داد و گفت: اولویت اصلی راهگشایی جاده های ورودی به شهر یاسوج است.

مدیر بحران شهرداری یاسوج افزود: همکاران خدمات رسان شهرداری از ساعات ابتدایی امروز پنج شنبه عملیات بازگشایی جاده های ورودی شهر از جمله مادوان، بنسنجان و سرابتاوه آغاز کرده اند.

وی ادامه داد: عوامل شهرداری و دستگاههای برف روب هم اکنون در حال بازگشایی معابر هستند و با توجه به حجم بالای برف، شهروندان به همکاران ما فرصت دهند تا همه معابر بازگشایی شود.

فتاحی فر از شهروندان خواست از ترددهای غیر ضرور بپرهیزند و پس از برف روبی معابر به فعالیت خود ادامه دهند تا دچار مشکل نشوند.

  بر اساس مشاهدات میدانی، در بسیاری از خیابان های اصلی و فرعی یاسوج، نمک پاشی نشده ماشین آلات برف روبی در ساعات اولیه امروز در معابر اصلی شهر یاسوج نبود.


برچسب ها: بازگشایی - معابر - معابر شهری - شهرداری - شهرداری یاسوج - یاسوج - شهروندان
آخرین اخبار سرویس:

معابر شهری یاسوج در حال بازگشایی و برف روبی

معابر شهری یاسوج در حال بازگشایی و برف روبی