مطالب مرتبط:
حمله به صداوسیما و مساجد، نشانه دشمنی با جهاد تبیین و سنگر های مردمی
حجت الاسلام حاجی صادقی: پاسداری، یک فرهنگ عمومی و فراتر از یک نهاد است/نیروهای مسلح کشورمان در آفند و هم در پدافند از وعده صادق 3 قوی تر شدند
حجت الاسلام دانشمند: دشمنان در صدد نابودی تفکر حسینی در مغز جوانان ما هستند
حجت الاسلام صیاد: مؤمنان واقعی طالب رشد معنوی هستند |
رونمایی از 10 هزار جلد قرآن کریم در ارومیه با حضور حجت الاسلام قمی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1404 ساعت 02:302026-01-23سياسي

حجت الاسلام سلیمانی: مساجد بهترین مکان برای جهاد تبیین است


امام جمعه لاهیجان با اشاره به فتنه اخیر در کشور گفت: امروز مساجد بهترین و اصلی ترین پایگاه برای جهاد تبیین است.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید جواد سلیمانی شلمگاه جمعه در گردهمایی جان نثاران قرآن و مساجد بخش رودبنه، گفت: رمز پیروزی ما در این توطئه و اغتشاشاتی که در هر کشوری میتوانست به نابودی منجر شود، اطاعت و پیروی از رهبر انقلاب بود.

حجت الاسلام سلیمانی در ادامه گفت: درست است که در این اغتشاشات خسارات و جسارت به قرآن و مساجد را دیدیم چنانچه که شاید در طول جنگ های گذشته در تاریخ هم این چنین به مذاهب جسارت نشد اما در دل این تهدید ها، فرصت هایی است که نشان می دهد باید مجدد به مساجد بازگردیم.

وی با بیان اینکه مساجد سنگر است، گفت: در گذشته اکثر کار ها از دارو گرفتن، آموزش، اعزام به جبهه، کار اقصادی، حل اختلافات زوجین و .

در مساجد صورت میگرفت و باید مساجد دوباره کارکرد خودش را به دست بیاورد.

سلیمانی با اشاره به هجوم اغتشاشگران در فتنه اخیر به مساجد کشور، گفت: امامان جماعت، هیئت های امنا و نمازگزاران در فتنه اخیر در خط مقدم بودند و برنامه اغتشاشگران را تا حد زیادی خراب کردند و با دفاع از مساجد و محلات به مقابله با آنان پرداختند که البته شهدایی در این راه نیز تقدیم شد.


برچسب ها: مساجد - حجت الاسلام - سلیمانی - اغتشاشات - بهترین - حل اختلافات - رهبر انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

حجت الاسلام سلیمانی: مساجد بهترین مکان برای جهاد تبیین است

حجت الاسلام سلیمانی: مساجد بهترین مکان برای جهاد تبیین است