مطالب مرتبط:
آب؛ محور هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر
جشنواره فجر 44، ویترین پرزرق و برق ارگانی ها در سال التهاب عمومی/ تضاد بودجه های کلان دولتی با سفره های کوچک مردم
اینفوگرافیک/ آن چه باید درباره بخش فراگیر جشنواره تئاتر فجر بدانیم
جشنواره ملی فیلم فجر و مسئولیت همگانی
اولین عکس از سعید آقاخانی در جشنواره فجر چهل و چهارم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 بهمن 1404 ساعت 08:202026-01-28فرهنگي

شوشتر میزبان افتتاحیه جشنواره هنر های تجسمی فجر


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: با توجه به سابقه تاریخی شوشتر و وجود سازه های آبی باستانی، این شهرستان به عنوان میزبان جشنواره هنر های تجسمی فجر انتخاب شد.

- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: با توجه به سابقه تاریخی شوشتر و وجود سازه های آبی باستانی، این شهرستان به عنوان میزبان جشنواره هنر های تجسمی فجر انتخاب شد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حسین براتی در نشست هم اندیشی افتتاحیه هفدهمین جشنواره هنر های تجسمی فجر در خوزستان با موضوع انتخاب شوشتر به عنوان میزبان این رویداد ملی با محوریت آب که با حضور مسئولان استانی و هنرمندان برگزار شد، ضمن تشریح دلایل انتخاب این شهرستان به عنوان میزبان این رویداد ملی بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های هنری استان برای احیای موزه هنرمندان و برگزاری شایسته مراسم افتتاحیه تأکید کرد.

وی به بیان دیدگاه های خود در خصوص اهداف و چشم انداز برگزاری این جشنواره در استان پرداخت و گفت: با توجه به سابقه تاریخی شوشتر و وجود سازه های آبی باستانی  انتخاب شهر تاریخی شوشتر به عنوان محل افتتاحیه  تصمیمی راهبردی و مرتبط با موضوع محوری جشنواره، یعنی موضوع آب است.

براتی ضمن  ابراز خرسندی که این پیشنهاد مورد تأیید و استقبال مسئولان کشوری وزارتخانه قرار گرفت، اظهار داشت: با


برچسب ها: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی - فرهنگ و ارشاد اسلامی - مدیرکل فرهنگ و ارشاد - میزبان - جشنواره - خوزستان - استان
آخرین اخبار سرویس:

شوشتر میزبان افتتاحیه جشنواره هنر های تجسمی فجر

شوشتر میزبان افتتاحیه جشنواره هنر های تجسمی فجر