مطالب مرتبط:
استرداد کلاهبردار 200 میلیون دلاری شرکت هرمی به کشور
استرداد کلاهبردار 200 میلیون دلاری شرکت هرمی یونیک فاینانس به کشور
متهم اصلی پرونده کلاهبرداری 200 میلیون دلاری «یونیک فاینانس» استرداد شد
استرداد 200 میلیون وجه به حساب مالباخته کلاهبرداری های مجازی
واریز یکجای 4 مرحله کالابرگ در بهمن 1404 با مبلغ 5 میلیون و 200 هزار تومان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1404 ساعت 11:002026-02-14اقتصادي

کلاهبردار 200 میلیون دلاری به ایران بازگردانده شد


رییس پلیس بین الملل در تکمیل این خبر گفت: متهم به عنوان یکی از عوامل اصلی کلاهبرداری سازمان یافته در قالب دسیسه ای هرمی به نام «یونیک فاینانس» از سال 2016 به عنوان نماینده این شرکت در حوزه خرید و فروش سهام شرکت های مطرح جهان در معتبرترین بازارهای بین المللی .

- رییس پلیس بین الملل در تکمیل این خبر گفت: متهم به عنوان یکی از عوامل اصلی کلاهبرداری سازمان یافته در قالب دسیسه ای هرمی به نام یونیک فاینانس از سال 2016 به عنوان نماینده این شرکت در حوزه خرید و فروش سهام شرکت های مطرح جهان در معتبرترین بازارهای بین المللی از جمله بورس اوراق بهادار جهانی فعالیت می کرد.

سرهنگ نقی محمودی رییس پلیس بین الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: برابر اعلام مراجع قضایی کشورمان فردی به اتهام کلاهبرداری های متعدد از چندین هزار نفر به مبلغ حدود 200 میلیون دلار تحت پیگرد بین المللی قرار گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، رییس پلیس بین الملل در تکمیل این خبر گفت: متهم به عنوان یکی از عوامل اصلی کلاهبرداری سازمان یافته در قالب دسیسه ای هرمی به نام یونیک فاینانس از سال 2016 به عنوان نماینده این شرکت در حوزه خرید و فروش سهام شرکت های مطرح جهان در معتبرترین بازارهای بین المللی از جمله بورس اوراق بهادار جهانی فعالیت می کرد.


برچسب ها: بین الملل - پلیس بین الملل - کلاهبرداری - خرید و فروش سهام - بین المللی - رییس پلیس - سازمان یافته
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبردار 200 میلیون دلاری به ایران بازگردانده شد

کلاهبردار 200 میلیون دلاری به ایران بازگردانده شد