مطالب مرتبط:
تهدید معیشت مردم با حذف ارز ترجیحی / اصلاح سیاست های ارزی ضروری است
هم اندیشی برنامه های ماه مبارک رمضان با حضور مسئولان فرهنگی استان گیلان برگزار شد
حداد: صیانت از آرای مردم و آرامش روانی جامعه در اولویت است
نخعی راد: مسئله معیشت باید در اولویت تصمیم گیری ها قرار داشته باشد
نخعی راد: مسئله معیشت باید در اولویت تصمیم گیری ها قرار داشته باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 12:552026-02-18اقتصادي

معیشت مردم اولویت مسئولان استان باشد


با توجه به فرا رسیدن ماه رمضان معیشت مردم اولویت کار مسئولان باید باشد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، استاندار در نشست هم اندیشی فرمانداران شهرستان های تابعه استان گفت: نباید منتظر گلایه های مردم در خصوص گرانی باشیم و اولویت نخست، بازار و معیشت مردم است و تأمین، توزیع و نظارت بر کالا ها باید به صورت جدی دنبال شود.

 هاشمی افزود: مسائل اقتصادی باید احصا و اولویت بندی شود و فرمانداران سهم شهرستان ها را در حوزه تبصره 18 به طور جدی پیگیری کنند.

وی با اشاره به برخی تخلفات در حوزه نان، بر ضرورت تشدید نظارت ها تأکید کرد و گفت: با بررسی و نظارت دقیق تر، میزان تخلفات کاهش خواهد یافت.

استاندار همچنین به موفقیت های حوزه صادرات گفت: در میان 70 گمرک کشور، گمرک استان به عنوان یکی از برترین ها انتخاب شده است.

  هاشمی به بخشی از اقدامات انجام شده در استان اشاره کرد و افزود: در حوزه هایی همچون کوله بری، نیروگاه های خورشیدی، نهضت مدرسه سازی، اجرای مصوبات سفر رییس جمهوری، راه و راه آهن، تبصره 18، جذب اعتبارات پیش از پایان سال مالی و همچنین جذب 51 سرمایه گذار خارجی، اقدامات قابل توجهی صورت گرفته که هنوز برای مردم به درستی تبیین نشده است.


برچسب ها: استان - معیشت مردم - اولویت - فرمانداران - شهرستان ها - استاندار - مردم
آخرین اخبار سرویس:

معیشت مردم اولویت مسئولان استان باشد

معیشت مردم اولویت مسئولان استان باشد