مطالب مرتبط:
زلنسکی رییس جمهور بلاروس را تحریم کرد
زلنسکی رییس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
معاون رییس جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رییس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
اوکراین لوکاشنکو را تحریم کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 21:052026-02-18بين الملل

اوکراین رییس جمهور بلاروس را تحریم کرد


رییس جمهور اوکراین ادعا کرد که کی یف اجرای بسته تحریم ها علیه رییس جمهور بلاروس را آغاز کرده و برای بین المللی کردن این اقدامات با شرکای خود همکاری خواهد کرد.

- رییس جمهور اوکراین ادعا کرد که کی یف اجرای بسته تحریم ها علیه رییس جمهور بلاروس را آغاز کرده و برای بین المللی کردن این اقدامات با شرکای خود همکاری خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین در پیامی در شبکه های اجتماعی اعلام کرد اجرای بسته تحریم ها علیه الکساندر لوکاشنکو، رییس جمهور بلاروس را آغاز کرده است.

رییس جمهور اوکراین سپس ادعا کرد: برای بین المللی کردن این تحریم ها تلاش و برای آنکه این اقدام تاثیر جهانی داشته باشد، با شرکای خود همکاری خواهیم کرد.

زلنسکی، لوکاشنکو را به حمایت از روسیه در جنگ علیه اوکراین متهم کرده و مدعی شد: بیش از 3 هزار شرکت بلاروسی در خدمت جنگ روسیه قرار گرفته اند و تجهیزات، ادوات و قطعاتی که به عنوان اقلام دارای اهمیت حیاتی طبقه بندی می شوند، تامین می کنند.

وی همچنین مدعی شد که لوکاشنکو اجازه استقرار سامانه های موشکی بالستیک میان برد هایپرسونیک اورشنیک روسیه را در خاک بلاروس داده و روسیه در سال 2025 مرکزی را در بلاروس برای هدایت پهپادهایی که در حملات علیه اوکراین استفاده می کند،


برچسب ها: رییس جمهور - اوکراین - جمهور - رییس - بلاروس - بین المللی - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

اوکراین رییس جمهور بلاروس را تحریم کرد

اوکراین رییس جمهور بلاروس را تحریم کرد