مطالب مرتبط:
نماینده مجلس: اجازه نمی دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور شوند / آیا بعد از این باید در خیابان ها جنازه بانوان مان را تحویل بگیریم؟
چرا نوجوانان به خیابان آمدند؟
خیابان های شاهرودِ سمنان تبدیل به رودخانه شد
اجازه نمی دهم دخترم، همسرم یا خواهرم سوار موتور شوند / آیا بعد از این باید در خیابان ها جنازه بانوان مان را تحویل بگیریم؟
سیلاب در شاهرود به خیابان ها رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 11:502026-02-16حوادث

گدایی کردن پزشک متخصص در خیابان / پدر و مادرم مرا فروختند


اکنون من متخصص زنان و زایمان هستم و فرزندانم نیز تحصیلکرده هستند.

یکی از فرزندانم استاد دانشگاه است و دختر و پسر دیگرم نیز با تحصیلات عالیه موقعیت اجتماعی خوبی دارند و خدا را شکر همه ازدواج کرده اند و بچه دارند.

- اکنون من متخصص زنان و زایمان هستم و فرزندانم نیز تحصیلکرده هستند.

یکی از فرزندانم استاد دانشگاه است و دختر و پسر دیگرم نیز با تحصیلات عالیه موقعیت اجتماعی خوبی دارند و خدا را شکر همه ازدواج کرده اند و بچه دارند.

روزنامه خراسان نوشت: زن 53 ساله ای که به مشاور کلانتری گلشهر مراجعه کرده بود، با بیان اینکه 3 فرزند دارم و خدا را شکر همگی سر و سامان گرفته اند، قصه زندگی عجیب و پرفراز و نشیبش را این گونه بیان کرد: من در یکی از روستاهای آشخانه به دنیا آمدم.

زندگی ما پر از فقر بود.

پدر و مادرم معتاد و همیشه لنگ پول مواد بودند و برای آن همه کار می کردند، تا حدی که در روستا مشهور بودیم.

پدر و مادرم چندین بار دستگیر هم شدند، ولی باز روز از نو روزی از نو.

آنها چند بار تصمیم گرفتند من، خواهر و برادر بزرگ ترم را معتاد کنند که متاسفانه برادرم هم مثل آنها معتاد شد.

چند وقتی بود مردی به روستای ما رفت و آمد می کرد و در این مسیر عاشق خواهر بزرگ ترم شد و برای ازدواج با او به پدر و مادرم پول خوبی پیشنهاد داد.


برچسب ها: متخصص زنان و زایمان - موقعیت اجتماعی - فرزند - استاد دانشگاه - زنان و زایمان - متخصص زنان - دختر و پسر
آخرین اخبار سرویس:

گدایی کردن پزشک متخصص در خیابان / پدر و مادرم مرا فروختند

گدایی کردن پزشک متخصص در خیابان / پدر و مادرم مرا فروختند