مطالب مرتبط:
تصاویر/ دیدار کادر مرکز مدیریت حوزه علمیه هرمزگان با نماینده ولی فقیه در استان
تصاویر/ دیدار طلاب و فضلای همدانی ساکن قم با نماینده ولی فقیه در استان همدان
نماینده کنگره آمریکا: واشنگتن باید در حمایت بی قید و شرط خود از اسراییل تجدید نظر کند
نماینده ایران در سازمان ملل: به حمایت خود از سوریه یکپارچه و با ثبات ادامه می دهیم
گام مؤثر در جلوگیری از خام فروشی و توسعه صنایع استان کرمانشاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1404 ساعت 19:052026-02-14سياسي

نماینده ولی فقیه در گیلان: حمایت عملی از کشاورز مانع خام فروشی خواهد شد


حمایت عملی از کشاورز، نه تنها موجب افزایش تولید و اشتغال می شود، بلکه مانع خام فروشی و هدررفت منابع خواهد شد و مدیران باید در این زمینه پاسخگو باشند.

- نماینده ولی فقیه در گیلان: حمایت عملی از کشاورز مانع خام فروشی خواهد شد ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: حمایت عملی از کشاورز، نه تنها موجب افزایش تولید و اشتغال می شود، بلکه مانع خام فروشی و هدررفت منابع خواهد شد و مدیران باید در این زمینه پاسخگو باشند.

آیت الله رسول فلاحتی شنبه، 25 بهمن در نشست شورای اداری استان گیلان که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، با اشاره به مبانی تمدن اسلامی، اظهار کرد: در فرهنگ اسلامی، اقتصاد از فرهنگ جدا نیست و مسئولان موظف اند در کنار انجام وظایف اجرایی، مسیر انسان سازی و تعالی جامعه را نیز مدنظر قرار دهند.

وی با تأکید بر اینکه فلسفه بعثت پیامبر اسلام(ص) بر تربیت انسان های صالح استوار است، افزود: اگر انسان سازی به درستی در اولویت قرار گیرد، بسیاری از مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حتی مدیریتی به صورت ریشه ای برطرف خواهد شد؛ غفلت از این اصل، هزینه های سنگینی را به جامعه تحمیل می کند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به شرایط حساس کشور، تصریح کرد: امروز زمان آزمون جدی مدیران است و کوتاهی، بی برنامگی یا تصمیم های شتاب زده در حوزه اقتصاد،


برچسب ها: نماینده ولی فقیه در گیلان - نماینده ولی فقیه - خام فروشی - تولید و اشتغال - گیلان - کشاورز - افزایش تولید
آخرین اخبار سرویس:

نماینده ولی فقیه در گیلان: حمایت عملی از کشاورز مانع خام فروشی خواهد شد

نماینده ولی فقیه در گیلان: حمایت عملی از کشاورز مانع خام فروشی خواهد شد