مطالب مرتبط:
«اونی که مرتکب نسل کشی شده، اسراییله نه ایران»؛ واکنش طنزآمیز به اظهارات هرتزوگ در فضای مجازی
فضای مجازی صبر و حوصله را از جوانان گرفته است
چین به ویدئوی جذبِ جاسوس سیا واکنش نشان داد؛ «تمام اقدامات لازم» را برای مقابله با نفوذ و خرابکاری نیروهای خارجی انجام می دهیم
دکتر للـه گانی: اجازه وقفه در روند تولید را نمی دهیم/ آمادگی دولت برای تامین نقدینگی مضاعف واحد ها
نماینده ایران در سازمان ملل: به حمایت خود از سوریه یکپارچه و با ثبات ادامه می دهیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1404 ساعت 19:102026-02-14سياسي

با منبر و فضای مجازی، پیام دین راگسترش دهیم


بهره گیری از ابزار های نوین و فضای مجازی، فرصت های تازه ای برای گسترش پیام دین و انقلاب فراهم کرده است.

- بهره گیری از ابزار های نوین و فضای مجازی، فرصت های تازه ای برای گسترش پیام دین و انقلاب فراهم کرده است.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با جمعی از طلاب مشهدی گفت: منبر و تبلیغ چهره به چهره همچنان از مؤثرترین روش های تبلیغ است.

  حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی افزود: حفظ سنت ها در کنار استفاده از فناوری باید هم زمان دنبال شود و طلاب و روحانیون امروز باید در کنار دانش دینی، از آگاهی سیاسی و قدرت تحلیل برخوردار باشند.

شناخت مسائل داخلی و بین المللی، مطالعه تاریخ به ویژه صد سال اخیر ایران و درک دقیق شرایط اجتماعی و فرهنگی، لازمه تحلیل صحیح و اثرگذار است.

وی ادامه داد: هر طلبه و روحانی موظف است نسبت به مسائل انقلاب حساس باشد و نقش خود را در صیانت از ارزش ها ایفا کند تبلیغ دین و ارتباط مؤثر با مردم، به ویژه نسل جوان، جایگاه ویژه ای دارد.

 حجت الاسلام مروی گفت: طلبه و روحانی باید در میان مردم حضور داشته باشد، با مردم گفت و گو کند و پاسخ گوی سؤالات و شبهات آنان باشد.

وی افزود: انقلاب اسلامی ماهیت و فلسفه غرب را به چالش کشیده است، لذا هر چه از عمر انقلاب می گذرد، تغییری در دشمنی و خصو


برچسب ها: حجت الاسلام والمسلمین - انقلاب - بهره گیری - استفاده از فناوری - گسترش - تولیت آستان قدس - روحانی
آخرین اخبار سرویس:

با منبر و فضای مجازی، پیام دین راگسترش دهیم

با منبر و فضای مجازی، پیام دین راگسترش دهیم