مطالب مرتبط:
نصب تمثال 300 شهید در ورودی شهر تربت حیدریه
تصاویر/ برگزاری مراسم نکوداشت سردار شهید «محمدرضا مازویی» در همدان
تجلیل از مادر شهید مقدسی در موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران+ تصاویر
تصاویر/ آیین رونمایی از نخستین مجموعه ویدئویی «معرفی کتب درسی حوزه های علمیه»
مدل های کاملا جدید خودرو مرسدس بنز که تا 3 ماه آینده رونمایی جهانی می شود+ تصاویر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 08:052026-02-16سياسي

رونمایی از کتاب و نصب تصاویر 300 شهید در تربت حیدریه


آیین رونمایی از تمثال شهدا و کتاب انقلاب اسلامی با حضور خانواده معظم شهدا و اهل قلم در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، فرماندار تربت حیدریه در این مراسم گفت: پرداختن به باور ها و اعتقادات، مانع اصلی استحاله فرهنگی در کشور است.

مجتبی شجاعی با اشاره به توانمندی دشمن در به کارگیری همه ظرفیت های آشکار و پنهان خود افزود: دشمن تمام توان خود را در قالب جنگ ترکیبی و جنگ شناختی به کار گرفته تا هویت تاریخی، تمدنی و اعتقادی ما را تحت تأثیر قرار دهد.

همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، اگر با ابزار های مناسب با این توطئه مقابله شود، قطعاً می توان آن را خنثی کرد.

در این آیین رییس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تربت حیدریه به اجرای طرح نصب تمثال مطهر 300 شهید والامقام در ورودی این شهر اشاره کرد و گفت: این اقدام در راستای بزرگداشت یاد و خاطره شهدا و به منظور سپاسگزاری از ایثارگری های آن عزیزان انجام شده است.

مهدی زاهدی افزود: کمیته های مختلف 16 طرح را بررسی کردند و در نهایت طرح “گل لاله” به دلیل همخوانی با فرهنگ ایثار و شهادت و اجماع نظر هنرمندان و دست اندرکاران، برای اجرا در ورودی شهر انتخاب شد.


برچسب ها: تربت حیدریه - حیدریه - فرماندار تربت حیدریه - دانشگاه تربت حیدریه - کتاب انقلاب اسلامی - شورای اسلامی شهر - شهر تربت حیدریه
آخرین اخبار سرویس:

رونمایی از کتاب و نصب تصاویر 300 شهید در تربت حیدریه

رونمایی از کتاب و نصب تصاویر 300 شهید در تربت حیدریه