مطالب مرتبط:
اقدام وزارت بهداشت برای عقیم سازی پشه آئدس با کمک سازمان انرژی اتمی
پزشکیان: مردم با رعایت الگوی مصرف بهینه، دولت را در عبور از ناترازی انرژی یاری کنند
رییس سازمان انرژی اتمی: بحث خروج اورانیوم در مذاکرات در دستورکار نبوده است/ بحث رقیق سازی اورانیوم 60 درصد به این مسئله بستگی دارد که در مقابل، تمامی تحریم ها را لغو می کنند یا خیر
پزشکیان: نباید در تابستان قطعی برق داشته باشیم/حل مشکل انرژی با مصرف بهینه
فرآیند طبیعی تشکیل پوکه معدنی و کاربردهای آن در ساختمان سازی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 بهمن 1404 ساعت 16:452026-02-09اقتصادي

کاهش ناترازی انرژی در پیچ تشکیل سازمان بهینه سازی


رفع ناترازی انباشت شده انرژی، نیازمند هرچه سریع تر، متمرکز شدن طرح های بهینه سازی ذیل سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی به منظور جلوگیری از ضرر های مالی برای کشور است.

- رفع ناترازی انباشت شده انرژی، نیازمند هرچه سریع تر، متمرکز شدن طرح های بهینه سازی ذیل سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی به منظور جلوگیری از ضرر های مالی برای کشور است.

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، گاز صنایع فولادی و پتروشیمی در آذرماه نباید قطع شود.

این مصوبه کارگروه بهینه سازی مصرف انرژی و دستور رییس جمهور بوده، با این حال از ظواهر پیدا است که این اتفاق نیفتاده است.

  وحید یعقوبی، معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در آذرماه به رسانه ها گفته بود: محدودیت های مصرف گاز به قوت خودش باقی است به گونه ای که صنایع فولادی به جای محدودیت 25 درصدی گاز، محدودیت 30 تا 50 درصدی را تجربه می کنند.

  معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد همچنین اعلام کرد: در نتیجه این محدودیت های انرژی، سالانه به طور میانگین، 4 میلیارد دلار به تولید صنایع فولاد ضرر وارد می شود.

شاید در همان زمان تصویب این مصوبه، با توجه به آمار مصرف گاز در بخش های غیرمولد خانگی و تجاری در فصل سرد، میشد نتیجه آن را حدس زد.


برچسب ها: بهینه سازی - انرژی - سازی - صنایع فولادی - انجمن تولیدکنندگان فولاد - محدودیت - ناترازی
آخرین اخبار سرویس:

کاهش ناترازی انرژی در پیچ تشکیل سازمان بهینه سازی

کاهش ناترازی انرژی در پیچ تشکیل سازمان بهینه سازی